Με το ζόρι μπορούσε να βάλει τέταρτη λέξη στη σειρά από το κείμενο που είχε μπροστά του. Χλωμός, κουρασμένος και ταλαιπωρημένος ο απερχόμενος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, παρουσίασε απόψε το βράδυ το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.
Για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου στάθηκε όμως τυχερός, αφού ο Θεός έριξε… καρέκλες και αναγκάστηκε να μεταφέρει την πρώτη του ουσιαστικά προεκλογική ομιλία από την πλατεία στην Κοργαλένειο Βιβλιοθήκη. Αν εξαιρέσουμε τους υποψηφίους του και καμιά τριανταριά κλακαδόρους που ήρθαν από άλλα μέρη της Κεφαλονιάς και όχι από τον νέο Δήμο Αργοστολίου, αν εξαιρέσουμε συγγενείς, αδέλφια, ξαδέλφια, συζύγους και γκόμενες των υποψηφίων, αυτοί που έμεναν και θα ψηφίσουν Παρίση στις 26 Μαΐου γέμιζαν δεν γέμιζαν ένα 32άρι λεωφορείο. Το επικοινωνιακό κάζο το γλίτωσε ο Δήμαρχος, αφού ο χώρος της Κοργαλενείου έμοιαζε γεμάτος, σε αντίθεση με μια ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία, που θα φαινόταν έντονα η επικοινωνιακή γύμνια του επικεφαλή της «Ισχυρής Κεφαλονιάς». Ταραγμένος και… χαμένος στην μετάφραση αρκετές φορές ο κ. Παρίσης μπέρδευε τα λόγια του και για μερικά δευτερόλεπτα… χανόταν. Όμως, οι κλακαδόροι ξεκινούσαν το χειροκρότημα και ο σκηνοθέτης της βραδιάς, Διονύσης Λυκούδης έλεγχε την κονσόλα του ήχου, τον οποίο ανέβαζε και κατέβαζε ανάλογα με τα κέφια του ομιλούντος υποψηφίου Δημάρχου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.efimeridakefalonia.gr

Ένας 78χρονος απόμαχος της ζωής επιτέθηκε αισχρά στα τοπικά ΜΜΕ και στον Θεόφιλο Μιχαλάτο κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Με λαμπρότητα η θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στα Περάματα (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚώστας Διακατος: Τι θα κάνουμε με την πρόληψη πυρκαγιων