Παρών δηλώνει ο τέως δήμαρχος Κεφαλονιάς και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Αλέξανδρος Παρίσης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή των Γιάννα Κουλουμπή και Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Παρίσης τόνισε πως η «Ισχυρή Κεφαλονιά» υπήρχε και υπάρχει και έχει αρχηγό τον ίδιο. Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ζητούν άμεσα αλλαγές στην παράταξη ανοίγοντας και το ζήτημα του επικεφαλής, είπε πως ο καθένας έχει την άποψή του.

Σε ερώτηση που του έγινε αν έχει αποφασίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ή αν θα διεκδικήσει την βουλευτική έδρα των νησιών μας, απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια απόφαση κατέστησε ωστόσο, σαφές το ότι η παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» θα είναι παρούσα και θα διεκδικήσει τον Δήμο Αργοστολίου στις επόμενες εκλογές.

Έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του ιδίου και της παράταξης της οποίας ηγείται προς όφελους του νησιού. Καταφέρθηκε κατά της Διοίκησης Μιχαλάτου, λέγοντας πως έχει καταντήσει την Κεφαλονιά φτωχό συγγενή στο κομμάτι του τουρισμού, παρά τα κονδύλια που έχει λάβει από την κυβέρνηση.

Να σημειωθεί πως η συνέντευξη αυτή του κ. Παρίση έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά από τοποθετήσεις όπως του στελέχους της παράταξης Γεράσιμου Παπαναστασάτου, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψη ότι η Ισχυρή Κεφαλονιά έχει κλείσει τον κύκλο της.

Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα κύμα αμφισβήτησης του επικεφαλής, κάτι που φάνηκε και από την συνέντευξη του κορυφαίου στελέχους της παράταξης και δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Ανουσάκη (εδώ), ο οποίος αν και εξήρε τη θητεία Παρίση, εξέφρασε τη άποψη ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή και για τη δημιουργία ενός μεγάλου αντιμιχαλατικού μετώπου.

Πηγή: ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΆνδρας στην Ρόδο φέρεται να μαχαίρωσε την σύζυγό του
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Τι θα συμβεί εάν εμφανιστεί νέα μετάλλαξη – Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν όλοι