Παύλος Παπαδάτος: “Οι πολίτες της Κεφαλονιάς καλώς επιζητούν την διάσπαση από τη στιγμή που βλέπουν τις περιοχές τους να ρημάζουν”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση να επισκεφθεί την Κεφαλονιά και μάλιστα αυτό θα συμβεί τέλος Ιουλίου. Επίσης, τόνισε ότι από μεριάς Μοσκοβισί υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της Ελλάδας.

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάπτυξη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Παπαδάτος αναφερόμενος και στους φόρους που καλούνται να πληρώνουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και οι έλληνες πολίτες. Αναφερόμενος στην παιδεία και στην μετέπειτα εξέλιξη των νέων και της Ελλάδας, είπε ότι δυστυχώς οι σχολές που επιλέγουν οι νέοι δεν έχουν μέλλον και πολλές φορές δεν ωφελούν σε τίποτα.

Ανέλυσε το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και το οικονομικό σκηνικό. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι με σωστή διαχείριση η οικονομία θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη για όλους τους Έλληνες.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα θέματα της υγείας συζητήθηκαν στο τέλος της εκπομπής με τον κο Παπαδάτο να σημειώνει ότι αναφορικά με την υγεία έχει κάνει επερωτήσεις στην βουλή μέσω φιλικών προσώπων του (για γιατρούς στο Ματζαβινάτειο κλπ) και ακόμα δεν έχουν πάρει απάντηση.

Τέλος, σχετικά με το σπάσιμο του Δήμου επισήμανε ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς καλώς επιζητούν την διάσπαση από τη στιγμή που βλέπουν τις περιοχές τους να ρημάζουν. «Είναι εγκληματική ενέργεια να μην γνωρίζουν ακόμα, 3 μήνες πριν τις εκλογές, αν θα σπάσει ο Δήμος».

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr