Μεγάλο πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην Κεφαλονιά, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων δημιούργησε η κακοκαιρία που χτύπησε την χώρα.

Πεσμένες κολώνες της ΔΕΗ (σε πολλά σημεία της Κεφαλονιάς) και κομμένα σύρματα (στην περιοχή των Σιμωτάτων)  δημιούργησαν προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την σχεδόν δωδεκάωρη διακοπή ρεύματος σε περιοχές και χωριά της νότιας Κεφαλονιάς.

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έγινε πριν από λίγη ώρα, ενώ αυτή την ώρα χωρίς ρεύμα είναι η Ερισσος. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες προσπαθούσαν όλο το βράδυ να αποκαταστήσουν την βλάβη στο δίκτυο, ενώ υπάρχουν φόβοι οτι αν δεν κοπάσουν οι άνεμοι να δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα μέσα στην ημέρα.

Η ιστοσελίδα πάντως έχει δεχθεί πολλά παράπονα απο πολίτες που λένε πως ο τηλεφωνικός αριθμός για δήλωση βλάβης ή ενημέρωσης από την ΔΕΗ δεν συνδέεται πλέον με το Αργοστόλι, αλλά με τα κεντρικά στην Αθήνα, με αποτέλεσμα  να περιμένουν αρκετή ώρα στην αναμονή (με τις κλήσεις να χρεώνονται ανάλογα με τον πάροχο τηλεφωνίας) και πολλές φορές να μην συνδέονται καν!

Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΣτο Πυργί “το έστρωσε” κανονικά (pics+video)
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις νέων συμβασιούχων στους ΟΤΑ -Διατάξεις Χαρίτση σε πολυνομοσχέδιο