Την Δευτέρα η επίσημη ανακοίνωση

Την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος θα ανακοινώσει και επισήμως τους υποψηφίους της Περιφερειακής παράταξης ΑΝΑΣΑ από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.  Οι σίγουροι…

Αυτοί που φαίνονται ως σίγουροι από τους υποψηφίους που θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, είναι οι εξής: Ο νυν Αντιπεριφεριάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο και την περιφερειακή σύμβουλο Σουζάνα Πεφάνη. Από εκεί και πέρα, πέρα από τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους και Αντιπεριφερειάρχες, υπάρχουν και νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Γαλιατσάτου για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Οι σίγουροι σε αυτά τα νέα πρόσωπα είναι η Κάκια Παπαχρήστου (διατελέσασα εφοριακός) και ο Τάκης Βασιλάτος (εκπαιδευτικός).

Μεσοβαρές πιθανότητες , αλλά και υπό προϋποθέσεις…

Από εκεί και πέρα με σοβαρές πιθανότητες και υπό προϋποθέσεις, για να μπουν στο «ψηφοδέλτιο» της ΑΝΑΣΑ , έχουν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Παγώνης (σίγουρος ότι θα κατέβει εάν παραμείνει ενιαίος ο Δήμος Κεφαλονιάς), ο νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δεστούνης, ενώ σοβαρές πιθανότητες να «μπει» στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ έχει και ο Κυριάκος Σταμούλης.

Την Δευτέρα 18/2 στις 10.30 το πρωί στην Κοργιαλένειο θα μάθουμε και επισήμως τους πρώτους υποψηφίους του Θόδωρου Γαλιατσάτου για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκη για τη Σάμη 3-0 την Προοδο
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση -Δ.Αθηναίων: Προβάδισμα Μπακογιάννη 26,2% από Γερουλάνο