Ψηφοδέλτιο γένους θηλυκού για την Ρόδη Κράτσα στην Κεφαλονιά –«Κλείδωσαν» Γιάννα Κουλουμπή και Ιωάννα Μαρκέτου

Κλείδωσε σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα της προέδρου της ΔΕΕΠ Γιάννας Κουλουμπή ως περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της εν ενεργεία Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιας Ρόδη Κράτσα.

Η υποψηφιότητα της κας Κουλουμπή, δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό των περιφερειακών εκλογών, καθότι διαθέτει ισχυρά ερείσματα στα νησιά μας και δημιουργεί σημαντική προστιθέμενη αξία στο ψηφοδέλτιο της κας Κράτσα.

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννα Κουλουμπή

Παράλληλα, θα είναι εκ νέου υποψήφια με την κα Κράτσα η δικηγόρος και νυν συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρου Τραυλού Ιωάννα Μαρκέτου.

Διαθέτοντας διεισδυτικότητα στον κόσμο της ΝΔ και όχι μόνο η κα Μαρκέτου, αποτελεί εξαιρετική επιλογή που σίγουρα θα συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της κας Κράτσα να κερδίσει την ψήφο των συμπολιτών μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κα Ιωάννα Μαρκέτου

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και άλλα δυνατά ονόματα που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο Κράτσα, ενώ μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητα Τρεπεκλή.

Όλα δείχνουν πως από τούδε και στο εξής οι εξελίξεις στο μέτωπο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι ραγδαίες. Η κα Κράτσα, διαθέτοντας την αμέριστη στήριξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνώντος κόμματος, που μόλις πριν ένα μήνα σάρωσε στις εθνικές εκλογές, θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις την επανεκλογή της στο αξίωμα της Περιφερειάρχη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου