…Ψυχικό τραλαλά έπαθαν οι «κοπανατζήδες»!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

⦿ …Ψυχικό τραλαλά έχουνε πάθει κάποιοι απ’ τους κοπανατζήδες του ΔουΣού, καθώς ο Αποκεντρωμένος έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα.

⦿ Και υπάρχει και η περίπτωση, που μπορεί εφαρμόζοντας το νόμο, να τους στείλει σπίτι τους…

⦿ Στο προχθεσινό ΔουΣού, κάποιοι προσήλθαν στο μέσο της συνεδρίασης, ενώ κάποιοι άλλοι, λίγο αργότερα από την έναρξη, άρχισαν …να την κοπανάνε!

⦿ Σου λένε άμα έρτουμε και λίγο δεν παίρνουμε απουσία…

⦿ Αποτέλεσμα, από ένα σημείο και μετά, η συνεδρίαση εξελισσόταν με …«τρείς και ο κούκος».

⦿ Από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» σκεφθείτε ότι …ξέμειναν στην αίθουσα μόνο πέντ’-έξι…

⦿ Ακόμα και ο Παρίσης …την κοπάνησε. Οπότε ο «αντ’ αυτού», για πρώτη φορά για φέτος, «έκανε το δήμαρχο», ενώ ο Φλωράτος έστριψε α λά γαλλικά μόλις ξεκίνησαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης!

⦿ Μάλιστα ο ανεξάρτητος δ.σ. Γιώργος Τζωρτζάτος, κατήγγειλε την κατάντια της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», λέγοντάς στον πρόεδρο: «Πρόεδρε τι συνεδρίαση κάνεις, τέσσερις σου μείνανε»…

⦿ Για να απαντήσει ο «αντ’ αυτού»: «Πρόεδρε, προχώρα, έχουμε απαρτία»!

⦿ Οπως και να το κάνουμε, ήταν έκπληξη στο ΔουΣού η συμμετοχή του Διονύση Λυκούδη και του δ.σ. της μείζονος αντιπολίτευσης (παράταξη Θεόφιλου) Θόδωρου Φλωράτου, οι οποίοι παρίστανται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.  «στη χάση και στη φέξη».

⦿ Ο «αντ’ αυτού», κατά την έναρξη της Συνεδρίασης μετακόμισε από «το πρώτο τραπέζι πίστα» στη «γαλαρία» των εδράνων της συμπολίτευσης, για να μετακομίσει αργότερα στην καθιερωμένη της μπροστινής σειράς θέση του και εν συνεχεία στη θέση του αποχωρήσαντος Γνήσιου.

⦿ Ο Φλωράτος, πριν την  έναρξη της συνεδρίασης, είχε αρκετά «σούξου-μούξου» με το δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης παρακολουθούσε τη διαδικασία σκεφτικός και χωρίς να συμμετέχει.

⦿ Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε, ότι ο Φλωράτος δεν είχε καμία επαφή με τους υπόλοιπους συναδέλφους του δ.σ. της Παράταξής του, αποσιάζοντος και του Θεόφιλου.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr