Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αναντίρρητα, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της απαξίωσης του τομέα της υγείας, δεδομένου ότι το έργο της είναι μηδενικό. Αρκεί κάποιοι να βρεθούν στα νοσοκομεία και να συνειδητοποιήσουν ότι συμβαίνει χάρη στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η βουλευτής, βέβαια, “έπαιξε” κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου τη γνωστή… κασέτα, αναφέροντας ότι “στην υγεία “πάτησαν” πάρα πολλοί για να κλέψουν το δημόσιο χρήμα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ένα νοικοκύρεμα”. Δεν θα αμφιβάλλουμε γι’ αυτό, ωστόσο, με πρόσχημα το νοικοκύρεμα της υγείας, οι δημότες και οι κάτοικοι των νησιών δεν τυγχάνουν μιας αξιοπρεπούς αντιμετώπισης. 

Αν, λοιπόν, δεν δέχεται ότι μειώνονται τα χρήματα, όπως άλλωστε τόνισε στο συμβούλιο, τότε πρέπει να παραδεχθεί ότι τα χρήματα αυτά δεν πήγαν στον τομέα της υγείας. Κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο…

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr
Προηγούμενο άρθροΔιάσπαρτα τα κτίρια ιδιοκτησίας Κεφαλονιτών στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο243 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ που δεν εκτελέστηκαν ποτέ , ενώ υπάρχουν χρήματα, είναι η κληρονομιά της δημοτικής αρχής Παρίση – Λυκούδη!