“Φάουλ” Παπαναστασάτου προς τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς – Θεόφιλος: «Αγένεια να μιλάς έτσι…»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ τα έβαλε με τους επαγγελματίες του νησιού λέγοντας ότι δεν βοηθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Με … σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των συμβούλων (για να χρησιμοποιήσουμε την γνωστή ποδοσφαιρική διάλεκτο) η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μόνο που κάποιοι υπέπεσαν σε… φάουλ.

Ένα από τα φάουλ της χθεσινής συνεδρίασης έγινε από τον πρόεδρο του ΟΚΑΠ Μάκη Παπαναστασάτο, ο οποίος τα έβαλε με τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν βοηθούν καθόλου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου!

Όπως ήταν λογικό αυτή η κουβέντα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Μάλιστα όταν τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, του εξήγησε ότι είναι αγένεια να μιλάει έτσι για τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, λέγοντας πως βοηθούν με τον τρόπο τους σημαντικές κοινωνικές δομές

«Οι επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς κάνουν το καθήκον τους απέναντι στα Ειδικά Σχολεία και σε άλλες δομές. Σε οποιαδήποτε δράση οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς βοηθούν. Ήταν αγένεια να μιλάς έτσι για τους επαγγελματίες» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου ενώ ο σύμβουλος της παράταξής του Διονύσης Αραβαντινός πρόσθεσε πως : «Η κοινωνική ευαισθησία δεν τεμαχίζεται». Αντιδράσεις είχαμε και από τις παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης και την «Ενωμένη Τετράπολή»

Μάλλον ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ, ξεχνάει πως οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς βοηθούν και μάλιστα τα μέγιστα σε δομές όπως το Ορφανοτροφείο, τα Ειδικά Σχολεία , το Φιλόπτωχο της Μητρόπολης, το Γηροκομείο και σε πολλά άλλα που δεν έχουν «βγάλει ανακοίνωση» για την προσφορά τους…

Πηγή: www.inkefalonia.gr