Αφίχθη στην Κεφαλονιά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για να μας παρουσιάσει πόσο καλή είναι η Κράτσα.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ανήκει στην «φυλή» των Κεφαλογιάννηδων. Πρώτα μας μπαστακώθηκε σαν Βουλευτής ο Μπάρμπας του επίσης Μανώλης Κεφαλογιάννης από το 1950 μέχρι το 1989, δηλαδή για 40 περίπου χρόνια, μετά έπιασε στασίδι ο άλλος μπάρμπας ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που «βουλεύτηκε» άλλα 55 χρόνια από το 1958 μέχρι το 2004, μετά μας κουβαλήθηκε ο επισκέπτης Μανώλης ως συνεχιστής του είδους και από κοντά η εξαδέλφη του Όλγα Κεφαλογιάννη που ανέλαβε και αυτή ένα κομμάτι «από την σωτηρία της Πατρίδος».
Η Ροδη Κράτσα ανήκει στην «φυλή» των Κράτσα. Προηγήθηκε αυτής ο μακαρίτης Ζαχαρίας Κράτσας, αδελφός του συζύγου της που έγινε Βουλευτής 10 χρόνια από το 1974 μέχρι το 1984, ακολούθως ανέλαβε Βουλευτουπουργός ο Άντρας της Απόστολος Κράτσας και για να μην κάθεται η κ. Ρόδη μόνη στο σπίτι την στείλανε στην Ευρωβουλή καμιά 15αριά χρόνια να πάρει τον αγέρα της και ασφαλώς να «σώσει την Πατρίδα και σύμπασα την Ευρώπη».
Αυτή είναι η Ελλάδα. Ένα σύστημα από Σόγια.
Φυλές που κυβερνάνε εναλλασσόμενες.
Οι “φυλές” των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου, των Μητσοτάκηδων, των Βαρβιτσιώτηδων, των Κεφαλογιάννηδων, των Κράτσα.
Και ένας Λαός που αναζητά νέους φύλαρχους.
Αναδημοσίευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com
Προηγούμενο άρθροΟι πέντε πυλώνες του προγράμματος της Κράτσα – “Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση …την κατάλληλη στιγμή”
Επόμενο άρθροΦωφώ: Κάποτες ήτανε η ψυχή τ’ Αργοστολιού