“Ημερήσιος”: Δυστυχώς, το τέλος κατέφθασε…

Το είχαμε γράψει από την 1η Φεβρουαρίου (αρ. φ. 6.989) ότι έρχεται το τέλος των φοινικιών στη Λ. Ριζοσπαστών, καθ’ ότι ο Δήμος δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει άλλο τα «κόκκινα σκαθάρια».

Το φύλλο του «Η» της 1ης Φεβρουαρίου

Οπως είχε πεί ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης στον «Η»  (ίδιο φύλλο), δε γίνεται να μείνουν ούτε οι ζωντανοί φοίνικες, γιατί αν μετά τα έργα ανάπλασης στη Λεωφόρο νεκρωθούν και αυτοί δεν θα είναι δυνατόν το ξήλωμα του έργου για να απομακρυνθούν.

Ακόμη ο δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος δεν μπορεί να πληρώνει άλλο τα εντομοκτόνα Confidor κατά των σκαθαριών, γιατί πρώτον είναι αναποτελεσματικά, αλλά και επιβαρύνουν κατά πολύ τη δημόσια υγεία.

Συμπέρασμα: Ας ξεχάσουμε τη Λεωφόρο Ριζοσπαστών όπως την ξέραμε σαν μία από τις ωραιότερες Λεωφόρους με τα φοινικόδεντρα, ας ευχηθούμε ότι με την ανάπλαση θα γίνει καλύτερη και ας ευχηθούμε ακόμη ότι τα σκαθάρια δεν θα «χτυπήσουν» και στην Παραλία, γιατί ήδη έξω από το Λιμεναρχείο τα φοινίκια έχουν τελειώσει…

  •  To Δ.Σ. αποφάσισε να ξηλωθούν όλα τα φοινίκια (ζωντανά και νεκρά) στο χώρο που γίνονται τα έργα στην Λ. Ριζοσπαστών, ενώ η εισήγηση της Υπηρεσίας Πρασίνου είναι να ξηλωθούν όλα τα φοινίκια στη λεωφόρο Ριζοσπαστών.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr