“Ημερήσιος”: Μεγάλη σύναξη στο il Borgo- Έδωσε ρέστα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού”

Kαι φέτος, προχθές Πρωτοχρονιά, «έδωσε ρέστα» με το ρεπερτόριο του στο τραγούδι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, καταχειροκροτούμενος.

Το νέο τραγουδιστικό σόου δόθηκε, μεταξύ εξαίσιων εδεσμάτων και ποτών, στο Κέντρο Il Borgο, στο Κάστρο, όπου γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο τ. διευθντής του ΟΤΕ Βασίλης Σπυράτος.

Οπως γίνεται κάθε φορά, ο Βασίλης είχε καλέσει στη γιορτή του τους συμμαθητές του, της θρυλικής Eκτης του εξατάξιου Γυμνασίου Αρρένων Αργοστολίου του 1971.

Ο αντιπεριφερειάρχης τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες «Γοργόνα», «Τζαμαϊκα», «Μικρή Ζακυνθινιά», «Νταλίκες», «Πήρ’ απ’ τη νιότη χρώματα» κ.ά.

Παραβρέθηκαν ο τ. δήμαρχος Μάκης Φόρτες, ο Γιώργος Σπυράτος, ο Χρήστος Παπαδάτος, ο Χρήστος Ζαχαράτος, ο Κώστας Δημητράτος, ο Αγγελος Τσιμάρας, ο Κώστας Γαλιατσάτος, ο Οδυσσέας Γιαννάτος, ο Παναγής Αλυσανδράτος, που ήρθε ειδικά από τη νέα υόρκη για τη βραδιά αυτή κ.ά.

Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και στο τέλος όλοι αλληλοευχήθηκαν «ευτυχισμένο το 2019» κι’ έδωσαν ραντεβού για την Πρωτοχρονιά του 2020!

Βασίλη, χρόνια πολλά!

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr

Φωτογραφίες από τη γιορτή του Βασίλη Σπυράτου στο IL Borgo
Κώστας Δημητράτος
Kωστας Γαλιατσάτος
Μάκης Φόρτες-Κώστας Γαλιατσάτος
Ο εορτάζων Βασίλης Σπυράτος με τους Κώστα Γαλιατσάτο και Χρήστο Ζαχαράτο