Αγαπητό kefalonia magazine

Αντιγράφω το κάτωθι “αποκαλυπτικό” απόσπασμα από το σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της έγκυρης & έγκριτης εφημερίδας “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ” για την ενοικίαση του κυλικείου του Δραπάνου σε ιδιώτη από το Δήμο, όπως δημοσιεύθηκε στο www.kefalonianmantata.gr:

“Όπως γράφτηκε εύστοχα από τον Ιβάν στο 3ο Μάτι (18/5/2018) στον «Η» όταν είχε δημοσιοποιηθεί η ενοικίαση του Δράπανου με αφορμή τις σχετικές αποφάσεις στη Δημοτική Κοινότητα (27/2/2018) και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο (14/5/2018) …«Θα τρίζουνε τα κόκαλα των νεκρώνε μας» !

Μπράβο τους! Και το μπράβο και στον κ. Μιχαλάτο που προαλείφεται και πάλι για δήμαρχος και που υπερψήφισε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής έτσι που για άλλη μία φορά βάλθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες για κοινή πορεία Μιχαλάτου – Παρίση, Λυκούδη δίνοντας «χείρα βοηθείας» και μάλιστα …υπερακόντισε όταν λήφθηκε η σχετική απόφαση (απόφαση 160/2018 του ΔΣ με ΑΔΑ: 7Μ5ΓΩΕ5-ΓΤ0) για να δοθεί για 5 χρόνια το κυλικείο σε ιδιώτη και όχι για 3 που πρότεινε η Δημοτική Αρχή και φυσικά ψηφίστηκε!

Και για να μην νομίσετε ότι ήταν προσωπική θέση του κ. Μιχαλάτου, Αραβαντινός και Μινέτος της παράταξης του Μιχαλάτου φυσικά και υπερψήφισαν την πρόταση του επικεφαλή τους!

Ενώ την 1/8/2018 στην Οικονομική Επιτροπή που φυσικά απουσίαζε ο κ. Μιχαλάτος ως συνήθως (αλήθεια πως θα πείσει για την αντιπολιτευτική του παρουσία όταν ως αντιπρόεδρος της κορυφαίας Επιτροπής του Δήμου μονίμως απουσιάζει;) ο αντικαταστάτης του Διονύσης Μινέτος ψήφισε παρών στην «Εγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού εκμίσθωσης τμήματος Δημοτικού Ακινήτου (κυλικείου) Δημοτικού Νεκροταφείου Δραπάνου» (απόφαση 239/2018 με ΑΔΑ: 6Ι1ΦΩΕ5-Ν0Α).”

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΝΟΔΕ: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπουλάει ολόκληρη την Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροMία πρόταση του Επιμελητηρίου στη βουλευτή για …τον κάλαθο των αχρήστων!!!