“ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ”: “Ο Μιχαλάτος …λάμπει διά της συστηματικής απουσίας του”!

Η αντιπολίτευση καλά έκανε και ζήτησε Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως κακώς, πολύ κακώς, εισηγητής δεν είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχαλάτος οποίος εκτός της θεσμικής του θέσης είναι και λογιστής με πείρα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πληρέστερα το θέμα από τον μαχητικό μεν Τζωρτζάτο αλλά όχι απόλυτο γνώστη των τεχνικών θεμάτων που προβάλλονται από την Δημοτική Αρχή.

Η άρνηση του Μιχαλάτου να εισηγηθεί ένα τόσο καυτό θέμα έχει δώσει στην τοπική κοινωνία τροφή σε όσους (και όχι μόνο…) είναι καχύποπτοι για τις σχέσεις Παρίση-Λυκούδη και Μιχαλάτου όταν άλλωστε «η βελούδινη» αντιπολίτευση του μετά την απόλυτη συνεργασία τους τη διετία 2011-2012 όπου είχε τοποθετηθεί πρόεδρος στην ΔΕΥΑΚ είναι αντικειμενικά …(το λιγότερο) «χαλαρή»!

Απλά θα θυμίσουμε την ανύπαρκτη αντιπολίτευση σε σωρεία καυτών ζητημάτων: Το σκάνδαλο ΣΥΚΙΩΝ-κληρονομιά Τυπάλδου, απολογισμός δωρεών και κρατικής βοήθειας για σεισμούς 2014, απόλυτη σιωπή για το πρόσφατο σκάνδαλο που ο ίδιος ο Μιχαλάτος «έδωσε» της αποστολής της καταγγελίας για την διαχείριση στο τέως Δήμου Λειβαθούς, εγκατάλειψη χωριών κ.λπ. κ.λπ. Και βέβαια θα θυμίσουμε ότι παρ’ ότι αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Μιχαλάτος …λάμπει διά της συστηματικής απουσίας του.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr