“Μαλλιά – Κουβάρια” στο δημοτικό συμβούλιο Αλυσανδράτος – Γάκης για το γήπεδο της Πυλάρου (video)

Ανέβηκαν οι τόνοι με ενδοπαραταξιακά βέλη!

Σε ενδοπαραταξιακό καβγά του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Μάκη Αλυσανδράτου και του αντιδημάρχου Πυλάρου Μιχάλη Γάκη και μάλιστα “on air” κατέληξε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την «Έγκριση τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης της Π.Ι.Ν, Π.Ε Κεφαλληνίας με το Δήμο Κεφαλλονιάς και τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Πυλαριακό για την υλοποίηση του έργου: ΄΄Εκσυγχρονισμός, βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Μακρυωτίκων, Δ.Ε Πυλαρέων».

Ο κ. Αλυσανδράτος έκανε ερώτηση για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο και όταν πήρε την απάντηση «μπορεί να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2019» δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, λέγοντας πως αν είχε ενδιαφερθεί νωρίτερα ο κ. Γάκης το έργο θα είχε ολοκληρωθεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κ. Γάκη είστε πολύ νέος για τέτοια ζητήματα και πρέπει τις υποχρεώσεις σου να τις φέρνεις εις πέρας».

Κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν, ο Μιχάλης Γάκης «ανταπέδωσε» λέγοντας προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως «μπορώ να πω και εγώ τότε πως και εσείς είστε πολύ γέρος».

Μάλιστα ο κ. Γάκης τόνισε πως ο κ. Αλυσανδράτος ως τότε αντιδήμαρχος Πυλάρου δεν είχε κάνει επικαιροποίηση της μελέτης, με το σκηνικό της έντασης να κορυφώνεται…  Παρακάτω το απόσπασμα από τον καβγά

Πηγή: www.inkefalonia.gr