“Πετάει τα βαρίδια” του δήμου ο Διονύσης Λυκούδης ενόψει εκλογών – Βγαίνει στην επίθεση

Μετά το “μούδιασμα” και την “παγωμάρα” που προήλθε από την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Kefalonian Lines, γεγονός που είδαμε ανάγλυφα στο πρόσωπο του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, αναμέναμε την αντίδραση του “ισχυρού άνδρα” της παράταξης, Διονύση Λυκούδη.

Η οποία και ήρθε μέσω ενός βίντεο, με πρωταρχικό θέμα τα έργα που γίνονται στο Αργοστόλι. Ούτως ή άλλως, η δημοτική αρχή δίδει ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη περιοχή, τοποθετώντας στο περιθώριο τις υπόλοιπες. Η πλειονότητα, άλλωστε, των συμμετεχόντων στις εκλογές διαμένουν στην πρωτεύουσα, άρα αποτελεί μια σημαντική “δεξαμενή” ψήφων ενόψει των εκλογών. 

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος, Διονύσης Λυκούδης, “πήρε πάνω” του το θέμα των έργων και συμμετείχε αποκλειστικά ο ίδιος στο βίντεο που δημιουργήθηκε με τίτλο “Το Αργοστόλι αλλάζει”. Και αναντίρρητα, τα συμπεράσματα είναι δύο:

  • Θεωρεί ότι ο δήμος, εν τέλει, θα διασπαστεί, με συνέπεια να δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην περιφέρεια στην οποία θα μετέχει η δημοτική αρχή, εν προκειμένω, στο (νέο) δήμο Αργοστολίου.
  • “Πετάει τα βαρίδια” από τη δημοτική αρχή ενόψει των εκλογών και προσπαθεί να μαζέψει τα …συντρίμμια από τις φουρτούνες που περνάει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αδέξιων και άκρως λανθασμένων αποφάσεων και επιλογών.
  • Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε ότι κινδυνεύουν με έκπτωση από τα αξιώματά τους οι Αλέξανδρος Παρίσης, Σπύρος Ματιάτος, Γιάννης Λυκούδης, Σοφία Γαρμπή, Άγγελος Κωνσταντάκης, Ηλίας Κουρκουμέλης, Νίκος Παπαδάτος και Γεράσιμος Παπαναστασάτος λόγω παραπομπής στο πειθαρχικό!!! Και μην εκπλαγείτε αν δεν τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία…

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr