“Ξέσπασε” σύγκρουση στα τοπικά ΜΜΕ: Η Α. Μαρκάτου απαντάει στον Ξ. Ευαγγελάτο

Αγαπητό kefalonia magazine

Πέρα από την πολιτική σύγκρουση στην Κεφαλονιά φαίνεται ότι έχουμε και δημοσιογραφική σύγκρουση. Πριν λίγο ο δημοσιογράφος Ξ. Ευαγγελάτος μέσω του www.efimeridakefalonia.gr με άρθρο του (http://kefaloniamagazine.gr/topika-mme/keratades-kai-zimiomenoi-osoi-synadelfoi-den-pigan-na-kalypsoyn-tis-mikropolitikes-orismenon-sto-grafeio-tis-voyleytoy/) διαμαρτυρήθηκε έντονα για το ότι δεν ειδοποιήθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ για την σημερινή διαμαρτυρία στο γραφείο της κ. Θεοπεφτάτου πλην των μέσων που απηχούν τις απόψεις του “Μεγάρου” μιλώντας για “εξαπτέρυγα”.

Γρήγορα όμως ήρθε η απάντηση από την Αθανασία Μαρκάτου και το www.portoni.gr που πριν λίγο έγραψε σε άρθρο της:

“Άστραψε και βρόντηξε ο κολαούζος” του Επιμελητηρίου

Φίλε Φώντα, μέχρι σήμερα δεν έχω ποτέ απαντήσει στις υποτιμητικές αναφορές σου προς το πρόσωπό μου από την ιστοσελίδα σου γιατί πολύ απλά τις θεωρώ προϊόν της πικρίας σου που η συνεργασία μας διακόπηκε με πρωτοβουλία μου αλλά και γιατί κατά βάση τις θεωρούσα πολύ διασκεδαστικές.

Από τη στιγμή που πήρα την ευθύνη να έχω δημόσιο λόγο είμαι έτοιμη να ακούσω και πικρόχολα σχόλια και ειρωνείες και εξυπνακισμούς καθώς αυτό είναι το τίμημα της ελευθεροτυπίας.

Επειδή όμως την ανοχή μου εσύ την εξέλαβες ως φοβία, σου λέω ότι δεν ευθύνομαι εγώ αν απέτυχες δημοσιογραφικά να εντοπίσεις την είδηση της εξέγερσης των Θηνατιών κατά του “σπασίματος” του Δήμου Κεφαλονιάς.

Φαίνεται ότι ο ρόλος του “κολαούζου του Επιμελητηρίου” δεν αρκεί προκειμένου κάποιος να έχει αξιόπιστες πηγές και να βγάζει επίκαιρα ρεπορτάζ. Μην στεναχωριέσαι όμως φαντάζομαι ότι στην επόμενη “πενθήμερη” που θα οργανώσει το Επιμελητήριο και θα λάβεις μέρος θα έχεις την αποκλειστικότητά σου από τους χαβαλέδες και τα πιόματα σε διάφορα μπαράκια ανά την Ελλάδα. “Πλήρωνε κορόιδο επαγγελματία τη συνδρομή σου στο Επιμελητήριο”!!!

Με πολύ αγάπη και απεριόριστη κατανόηση για κάποιον που ξεκίνησε για γίνει ο Λάρι Κινγκ της Κεφαλονιάς και κατέληξε να γίνει ο Φυρίξος του Επιμελητηρίου.

Αθανασία Μαρκάτου”

Μου φαίνεται ότι γιορτάδες μέρες “άναψαν τα αίματα”

Ο τοπικός αναλυτής