Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 26ης Μαΐου έχει αρχίσει και τα επιτελεία των παρατάξεων στο Αργοστόλι είναι πανέτοιμα.
Το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει τον “αέρα” την πρώτη Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι συνδυασμοί θα συνεργαστούν, με στόχο τη διοίκηση του δήμου Αργοστολίου. 

Κατ’ αρχάς, τόσο οι Μιχαλάτος, Παρίσης όσο και ο Φόρτες επιμένουν ότι θα κόψουν πρώτοι το νήμα κι αυτό συμβαίνει, πρωτίστως, για λόγους ψυχολογίας. Αυτό που σιγοψιθυρίζεται είναι ότι ο Μιχαλάτος έχει ένα σημαντικό προβάδισμα σε όλες τις περιοχές, πλην του Αργοστολίου όπου βρίσκεται ένα “κλικ” πιο μπροστά ο Παρίσης.

Ούτως ή άλλως, είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφενός, διότι η δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Παρίση απαξίωσε όλα αυτά τα χρόνια όλες τις περιφέρειες της Κεφαλονιάς και αφετέρου, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ενδυνάμωσε σε σημαντικό βαθμό το ψηφοδέλτιο του σε όλες τις περιοχές.  

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο Μάκης Φόρτες δείχνει μια δυναμική και μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα, ωστόσο, δεν διαθέτει τα έμπειρα στελέχη, πλην του Γιώργου Τζωρτζάτου. Ουσιαστικά το δίδυμο Φόρτε – Τζωρτζάτου έχει “πάρει πάνω” τους το θέμα πρόκρισης του συνδυασμού στο δεύτερο γύρο.

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ» ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ
Επόμενο άρθροΟ Μάκης Φόρτες για την … «Επόμενη Μέρα» στο Αργοστόλι