Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο: Ποιος έβαλε τη φωτιά και …ντουμάνιασε το Αργοστόλι

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου συνεδριάζει σήμερα και ώρα 5 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» και η μία από τις δύο Επερωτήσεις της Ημερήσιας Διάταξης του Συμβουλίου, αναφέρεται στο συμβάν της 3ης Ιανουαρίου, όπου κάηκαν υλικά σε οικόπεδο του Δήμου και …ντουμάνιασε όλο το Αργοστόλι!

Κατόπιν αυτών, ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος κάθεται σε …αναμένα κάρβουνα, καθώς αναμένεται να μάθουμε επίσημα ποιός είναι αυτός που …άναψε τη φωτιά, αν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, και αν πράγματι το οικόπεδο στο οποίο έγινε η καύση των υλικών ανήκει στο Δήμο Αργοστολίου.

Την Επερώτηση για την καύση των υλικών πρόκειται να καταθέσει στο Σώμα η Παράταξη «Κεφαλονιά νησί για όλους», επικεφαλής της οποίας είναι ο ΑΛέξανδρος Παντελειός.

Το οικόπεδο που μπήκε η φωτιά ανήκει στο Δήμο Αργοστολίου!


ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στο οποίο έγινε η καύση των υλικών και …ντουμάνιασε το Αργοστόλι ανήκει στο Δήμο Αργοστολίου και αυτό αποδεικνύεται από το ανωτέρω έγγραφο της Διαδημοτικής, με το οποίο το οικόπεδο παραχωρήθηκε στις 9/11/2018 για χρήση στο Δήμο Κεφαλονιάς, τον οποίο διαδέχθηκε ο Δήμος Αργοστολίου. Το επίμαχο οικόπεδο βρίσκεται δίπλα στο παλιό γήπεδο του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς στην Κρανιά.

Πηγή: kefalonianmantata.gr