Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ με θέματα ημερησίας διάταξης τη σύσταση του νέου Δ.Σ, την αντιμισθία προέδρου, του γραμματέα και των συμβούλων και άλλα.

Πρόεδρος ορίστηκε ο Σταύρος Σπαθής, αντιπρόεδρος ο Άγγελος Γαλάτης και μέλη ο Σπύρος Σπαθής, ο Γιώργος Καβαλλιεράτος, ο Χρήστος Τζανάτος, ο Νίκος Ανουσάκης, ο Αλέξης Μοσχονάς, και η Κρυσταλία Μιχαλάτου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν κατά πλειοψηφία από το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης πλην του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Με το καλημέρα ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και μέλος ΔΕΥΑΚ, Σπύρος Σπαθής έθεσε θέμα επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή του δικτύου ύδρευσης από την Άβυθο στο δημοτικό διαμέρισμα Πυργίου ως πρωτεύοντα έργο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ώριμο να πραγματοποιηθεί και θα συμβάλει στην σημαντική βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Από ότι όλα δείχνουν η Σάμη αποκτάει μία δυνατή φωνή, με στιβαρή θέληση για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν για χρόνια την περιοχή.

Πηγή: portoni.gr