Σταύρος Σπαθής: «Ναι, θα συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές»

«Έχει καταγραφεί ταύτιση απόψεων με κορυφαίους αυτοδιοικητικούς παράγοντες» ήταν τα λόγια του προέδρου του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Συνέντευξη στον Inkefalonia Radio 89,2)

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Inkefalonia Radio 89,2 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά.

Ο κ. Σπαθής αρχικά αναφέρθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το διήμερο 19 και 20 Ιουλίου στο Ληξούρι (Κεντρική Πλατεία), λέγοντας πως θα είναι μία ευκαιρία για τουρίστες και επισκέπτες να έρθουν κοντά στις τοπικές γεύσεις και τους τοπικούς παραγωγούς, δοκιμάζοντας θεσπέσιες συνταγές της Κεφαλονιάς.

Παράλληλα, ο κ. Σπαθής προανήγγειλε την συμμετοχή τους στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.  Ο κ. Σπαθής υποστήριξε ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες και ήδη έχει καταγραφεί ταύτιση απόψεων για το μέλλον της Κεφαλονιάς. Αναφέρθηκε στον “Κλεισθένη 1” και την απλή απλή αναλογική, ενώ εκτίμησε πως δεν θα “σπάσει” ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, χαρακτήρισε “απαράδεκτους” τους εντατικούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ στους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς τους και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εδώ και μέρες «σαρώνουν» με ελέγχους την Κεφαλονιά. Η Κεφαλονιά δεν είναι ο τόπος ο οποίος κάποιος φοροδιαφεύγει. Δεν είμαστε κλέφτες, ούτε απατεώνες. Όμως έρχονται μεταμφιεσμένοι, ακόμα και με … μπικίνι για να μας ελέγξουν. Το έχω θέσει αυτό το ζήτημα στην βουλευτή Κεφαλονιάς κα Θεοπεφτάτου και μου είχε πει ότι θα το κοιτάξει».

Πηγή: www.inkefalonia.gr