Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταύρος Τραυλό και Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα»  για μια τελευταία προεκλογική εμφάνιση πριν την μεγάλη περιφερειακή μάχη της Κυριακής.

Στον λίγο χρόνο που είχαν ευχαρίστησαν κατ’ αρχάς τον κόσμο που τους στήριξε, παραδέχτηκαν ότι ο αγώνας και όλη η διαδρομή ήταν ωραία και είναι περήφανοι που κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα την νυν περιφερειακή αρχή.

Ο κος Σταύρος Τραυλός  ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα  αλλά θεωρεί ότι η παράταξή του θα είναι νικήτρια. «Έχουμε μιλήσει με τον κόσμο και βλέπουμε ότι θέλει και αλλαγή στα τοπικά και στα εθνικά. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει».

Ο κος Σωτήρης Κουρής  τόνισε ότι «το διακύβευμα είναι να πάει ο κόσμος να ψηφίσει. Η ψήφος δίνει την ευκαιρία σε άτομα να αναδειχθούν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Έχουμε πρόγραμμα και προϋποθέσεις, όραμα και όρεξη, να μας δείξουν εμπιστοσύνη».

Τέλος, ανέφεραν μερικές από τις προτεραιότητές τους για διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς ενώ έκριναν και το έργο του νυν περιφερειάρχη ως ελλιπές. Εξήγησαν επίσης ότι αυτή την Κυριακή επιλέγουμε περιφερειάρχη και δεν υπάρχει σταυροδοσία.


Αναδημοσίευση από www.965.gr