Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον τομέα του αθλητισμού και όχι μόνο μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Γιάννα Κουλουμπή και Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε αρχικά στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε με τον Δήμο Αργοστολίου για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ κα τένις στο Αργοστόλι. Τόνισε πως η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα του ιδίου και της Διοίκησης της ΠΙΝ συνολικά. Εξέφρασε την πεποίθηση πως το έργο, προϋπολογισμού 120.000 €, θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι.

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε οι λάτρεις του μπάσκετ στο Αργοστόλι δεν θα έχουν  τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ εντός της πόλης, καθώς δεν υπάρχει άλλη ανοιχτή στο κοινό εγκατάσταση.

Επιπλέον ο κ. Τραυλός δήλωσε αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί η διασφάλιση κονδυλίων από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με τα οποία θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στο  νησί, όπως αντικατάσταση του ταρτάν στο γήπεδο στίβου στο Αργοστόλι, του παρκέ στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου και άλλα πολλά.

Μίλησε για το έργο αντιστήριξης του επαρχιακού δικτύου στα Διλινάτα, ένα έργο το οποίο αποτελούσε δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, καθότι πρόκειται για ένα δρόμο με πολλή κίνηση και ο οποίος διαλυόταν κάθε φορά που έβρεχε. Δεσμεύθηκε πως αντίστοιχες παρεμβάσεις θα υπάρξουν και σε άλλα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου που υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα.

Τέλος, αναφορικά με την τοποθέτησή του στην Οικονομική Επιτροπή της ΠΙΝ, τη χαρακτήρισε καίριας σημασίας για το νησί μας καθώς μέσω του εν λόγω οργάνου, στο οποίο λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις για έργα και χρηματοδοτήσεις, τα νησιά μας θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης και λόγου.

Πηγή: ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΈκκληση Ιωσήφ Λουκέρη στους γονείς: «Να γυρίσουν τα παιδιά στη φιλαρμονική μας»
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Διάρρηξη στον Αίνο-Τι έκλεψαν άγνωστοι δράστες από το Αστεροσκοπείο “ΕΥΔΟΞΟΣ”