Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο Αργοστόλι επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί μας για την 21η Μαΐου επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, όπου εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση.

Τον κ. Χαρδαλιά υποδέχτηκε η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννα Κουλουμπή, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Νικηφόρος Κουλουμπής. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, οι αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής, η Ακριβή Χάραρη πολιτικός Μηχανικός και Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ενώ πρόσφατα εκλέχτηκε στη Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. και μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι στόχος των ερχόμενων εκλογών είναι η εκ νέου ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη πρωθυπουργού της χώρας, καθότι είναι ο μόνος ικανός και κατάλληλος να οδηγήσει τη χώρα μέσα σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία. Σε τοπικό επίπεδο το στοίχημα είναι να μείνει η έδρα στο κυβερνών κόμμα και να προχωρήσουν έργα εκσυγχρονισμού των υποδομών και ανάδειξης των νησιών μας.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για τη 46χρονη Ευαγγελία-Έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς
Επόμενο άρθροΓιάννης Φισφής: Τι λέει για την χθεσινή ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων για τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο-Γιατί ασκεί κριτική στον Πρόεδρο του Σωματείου