Συνεδρίασε προχθές η Δημοτική Ομάδα της «Ισχυρής Κεφαλονιάς« στον 1ο όροφο του «Μεγάρου» (Γραφείο Παρίση), για το θέμα της επιστολής που έστειλε ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος στον επικεφαλής της Παράταξης Αλέξανδρο Παρίση, για συναίνεση και συνεργασία.

Στην αρχή της συνεδρίασης, επιβεβαιώθηκε ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για τον επικεφαλής Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος συνεχίζει να είναι αδιαμφησβήτητα ο αρχηγός της Παράταξης, ενώ τα διάφορα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του, χαρακτηρίστηκαν από τα μέλη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» ως «κίτρινου τύπου, για πρόδηλους παραπολιτικούς σκοπούς».

Η επιστολή του δημάρχου Αργοστολίου, που ήταν το κύριο θέμα της συνεδρίασης, χαρακτηρίστηκε ως «περισσότερο επικοινωνιακού χαρακτήρα και λιγότερο ουσίας». Σε κάθε περίπτωση, η Παράταξη Παρίση ήταν επιφυλακτική αν θα τεθεί από τον δήμαρχο «κάποια συγκεκριμένη πρόταση και όχι γενικές θεωρίες και εκθέσεις ιδεών», προκειμένου να την επεξεργαστούν και να απαντήσουν επίσημα, πάντα με γνώμονα πολιτικές αρχές και αξίες, αλλά και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr