Τα 11 αχρείαστα και τελικά μειωτικά μέτρα για τα θύματα των Τεμπών & τα 11 μέτρα που περιμένουν όλοι οι Έλληνες!

Ο κ. Πρωθυπουργος ανακοίνωσε 11 μέτρα για τα θύματα της Εθνικής τραγωδίας.

Πρόκειται γιά 11 αχρείαστα και τελικά μειωτικά μέτρα.

11 μέτρα στο όριο της προσβολής.

Της προσβολής της μνήμης.

Νομίζω οι Ελληνες περιμένουν 11 άλλα μέτρα:

1.-Άρση της Βουλευτικής ασυλίας όσων διετέλεσαν Υπουργοί Μεταφορών όλων των Κυβερνήσεων και οι οποίοι διατηρούν την ιδιότητα του μέλους του Κοινοβουλίου. Ολοι αντικείμενο του ελέγχου.

2.-Απόσυρση από τα ψηφοδέλτια όλων των υποψηφίων που τελούν υπό διερεύνηση ή πρέπει να τεθούν υπό διερεύνηση .Με παράλληλη πρόσκληση σε όλα τα Κόμματα να πράξουν το ίδιο.

3.-Έλεγχος σε βάθος παραγραφής Κακουργηματικών πράξεων όλων των συμβάσεων του Οργανισμού των τρένων (προμήθειες-εκποιήσεις υλικού κλπ).

4.-Έλεγχος “πόθεν έσχες” όλων των διατελούντων ή διατελεσάντων σε επιτροπές διαχείρισης υλικού,(επιτροπές αγορών,προμηθειών,εκποιήσεων).

5.-Ιδιώνυμο αδίκημα η κλοπή υλικού. Χαρακτηρισμός των πράξεων σε Κακούργημα ανεξαρτήτως αξίας ή βλάβης. Αυτόφωρη διαδικασία ανεξαρτήτως του χρόνου τέλεσης.

6.-Άμεση σφράγιση  διά βίου όλων των επιχειρήσεων που εμπορεύονται προϊόντα κλοπής από τον εξοπλισμό των σιδηροδρόμων. Δήμευση των εγκαταστάσεων και των κινητών των άνω επιχειρήσεων.

7.-Στέρηση όλων των προνομίων, επιδομάτων και κρατικών χορηγιών στους δράστες των κλοπών του εξοπλισμού των σιδηροδρόμων.

8.-Δήμευση όλων των μέσων μεταφοράς κλοπιμαίων εκ του εξοπλισμού του ΟΣΕ.

9.-Σύσταση γραφείου που θα έχει σύνθεση υπερκομματική αλλά και διακομματική κατά την επιλογή των προσώπων που θα αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά εκ των θυμάτων χωρίς οριζόντια ρύθμιση.

Η επιτροπή αυτή θα κινηθεί στο πλαίσιο των Πρωθυπουργικών εξαγγελιών χωρίς δημοσιότητα.

10.-Άμεση σύσταση Πανεπιστημιακής Σχολής Μεταφορών και Συγκοινωνιών που θα παράγει εξειδικευμένο προσωπικό υψηλής μόρφωσης και ειδικής κατάρτισης γιά την στελέχωση των Σιδηροδρόμων αλλά και όλων των Μέσων Μεταφοράς και Συγκοινωνίας.

11.- Ονοματοδοσία όλων των Σταθμών Τρένου στην Ελλάδα στο όνομα των θυμάτων της Τραγωδίας.

Γιά να βλέπουμε πάντα και να μην ξεχάσουμε ποτέ.

Πηγή: kefalonitis-onos.blogspot.com