ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΡΟΥ» ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

Είναι τόσος μεγάλος ο πανικός της Δημοτικής Αρχής μπροστά στην ήττα που έρχεται, που πλέον, κάνουν οι ίδιοι τεράστια επικοινωνιακά λάθη και «βγάζουν τα ματάκια τους με τα ίδια τα χεράκια τους».

Διάβασα μάλιστα πρόσφατα στο διαδίκτυο μία ενδιαφέρουσα ανάλυση με βάση τα όσα είπε πρόσφατα ο Δήμαρχος Παρίσης στα εγκαίνια του νησιού όπου αφελέστατα αποκάλυψε ότι ο στόχος αυτής της πενταετίας ήταν ΜΟΝΟ το Αργοστόλι!!!

Έτσι λοιπόν: Παρουσιάζει ως στρατηγική την επιλογή να πέσει το βάρος στο Αργοστόλι, πράγμα που όμως ανακοινώνεται εκ των υστέρων. Άρα η δημοτική αρχή υποσχόταν πράγματα που δεν εννοούσε στις προηγούμενες δυο προεκλογικές εκστρατείες της για το σύνολο της Κεφαλονιάς.

Εύλογα, δημιουργούνται ερωτήματα για την αξιοπιστία του πολιτικού λόγου της δημοτικής αρχής. Καθιστά πολύ δύσκολη τη δημόσια υπεράσπιση της δημοτικής αρχής από τους υποψηφίους της στις περισσότερες περιοχές του νεοσύστατου δήμου Αργοστολίου, καθώς θα πρέπει να δοθούν για τρίτη φορά οι ίδιες υποσχέσεις!

Μάλιστα έχοντας το βάρος διαχειριστικών ‘’βατερλώ’’, όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί Λειβαθούς και Πόρου-Σκάλας.

Και το ερώτημα είναι: Μπορεί ο πολιτικός της λόγος να ανακτήσει την αξιοπιστία του προεκλογικά, όταν ο ίδιος ο δήμαρχος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι άλλα υποσχόταν και άλλα εννοούσε;

Πηγή: www.inkefalonia.gr