Τέτοιος εμπαιγμός στην Εκπαιδευτική Κοινότητα δεν έχει ξαναγίνει (pics+video)

Δεν βοήθησε ο καιρός. Πολλοί μαθητές από νωρίς είχαν μαζευτεί έξω από την Αντι-Περιφέρεια, αλλά η βροχή τους ανάγκασε να μείνουν κάτω από το υπόστεγο του κτιρίου. Θα ήταν περισσότεροι αλλά η βροχή πολλά παιδιά τα απομάκρυνε.

Μίλησαν πολλοί μαθητές, και ο Δημ. Μαντζουράτος πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ έδωσε το σύνθημα με όσα είπε για νέους αγώνες. Η βροχή ωστόσο, σταμάτησε και έγινε ένα μεγάλο συλλαλητήριο μέσω του Λιθόστρωτου της Αντώνη Τρίτση και πάλι πίσω, κατευθείαν στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π. Δρακουλόγκωνα.

Δεν θα’ταν υπερβολικό αν σας έλεγα ότι, όσα άκουσα από τον κ. αντιπεριφερειάρχη ήταν μια πιστή κόπια ….  περσινή. Αν έπαιρνα το περσινό Video τίποτα δεν θα είχε αλλάξει, κανείς δεν θα το πρόσεχε. Μπορεί να αστειεύομαι, αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι για γέλια. Τέτοιο εμπαιγμό στην Εκπαιδευτική Κοινότητα δεν πιστεύω να έχει γίνει ποτέ εδώ στην Κεφαλονιά. Πέντε χρόνια μετά τους σεισμούς ο Αντιπεριφερειάρχης κοροϊδεύει τον Δήμαρχο και ο Δήμαρχος τον Αντιπεριφερειάρχη. Όλοι μαζί περιπαίζουν καθηγητές και μαθητές χωρίς αιδώ.  Ο Δήμαρχος μάλιστα, έφτασε και ένα βήμα παραπάνω, τους αποκάλεσε “κοπρόσκυλα”. Όχι σήμερα, διότι όταν πήγαν να τον επισκεφθούν μαθητές και καθηγητές έλειπε, εφόσον ήξερε ότι θα πάνε.

Ό,τι άλλο να γράψω θα είναι ντροπή αυτής της πολιτείας. Αυτής της κυβέρνησης,, αυτού του Περιφερειάρχη.

Το video (σε λίγο) τα λέει όλα.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr