Θ. Μιχαλάτος: Υποκριτική η στάση δημοτικών συμβούλων

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9, αναφορικά με το θέμα του κανονισμού των κοινοχρήστων χώρων, που ήρθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου.

«Φάνηκε η υποκριτική στάση ορισμένων», ανέφερε ο δήμαρχος και εξήγησε: «Εμείς πήγαμε να επικαιροποιήσουμε τον παλιό κανονισμό κοινοχρήστων χώρων που υπήρχε από τον ενιαίο δήμο Κεφαλονιάς και αρκετοί από τους σημερινούς συμβούλους ήταν τότε υπέρμαχοι και τον είχαν ψηφίσει.

Εμείς στο πλαίσιο συναίνεσης και να μπορέσει να λειτουργήσει ο δήμος, φέραμε τον ίδιο κανονισμό κοινόχρηστων χώρων, όμως κάποιοι άλλαξαν φέτος και δεν τον ψήφισαν. Αποτέλεσμα ήταν η πρόταση η δικής μας να πάρει 12 ψήφους υπέρ και 10 κατά και χρειαζόμασταν 13 ψήφους υπερ, με αποτέλεσμα να μην περάσει. Εμείς πήγαμε να επικαιροποιήσουμε τον παλιό κανονισμό, όμως δεν ψηφίστηκε και πλέον ισχύει ο παλιός κανονισμός, που είναι όμως ο ίδιος αυτός που φέραμε εμείς στο χθεσινό συμβούλιο! Αυτό είναι το παράδοξο! Το ξεκαθαρίζει άλλωστε και ο Νόμος, ότι αν δεν υπάρχει καινούργιος κανονισμός, ισχύει ο παλιός και εμείς με αυτόν θα πάμε να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό».

Πηγή: kefaloniatimes.gr