Θεόφιλε, ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος …πρέπει να ρίξεις αίμα στις φλέβες σου!

Oμορφα και ωραία μας τα λέει για τις ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια ο Διονύσης Αραβαντινός Δημοτικός Σύμβουλος όπως υπογράφει την ανακοίνωση του (σκέτα δίχως καμία αναφορά της παράταξης που ανήκει…).

Επί πλέον αυτής βγήκε και «στον αέρα» φυσικά στο ραδιοφωνικό σταθμό συμφερόντων του επικεφαλή της παράταξής του Θ. Μιχαλάτου και είπε ακόμα περισσότερα, ενδιαφέροντα και σωστά, πράγματα.

Το βασικό ερώτημα ένα:

Για μία ακόμα φορά και ένα σημαντικό θέμα ο Θ. Μιχαλάτος επικεφαλής της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ παραμένει… άφωνος και άφαντος και κάποιο άλλο στέλεχος της παράταξής του κάνει δηλώσεις με τελευταίο συμβάν το γουλόστρωτο στο Αργοστόλι όπου ο Δ. Μινέτος (τουλάχιστον αυτός υπέγραψε ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης που ανήκει)!

Το ερώτημα είναι αυτό που βγαίνει από τα χείλη πρώτα και κύρια …όσων συμπορεύονται με αυτόν:

Γιατί ο Θεόφιλος δεν παίρνει θέση για τα μεγάλα και σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία;

Και μην μας πει αυτό που έχει ψελλίσει πως …δίνει ευκαιρίες και στα άλλα στελέχη της παράταξης, γιατί ο αρχηγός φαίνεται …στα δύσκολα και βγαίνει αυτός μπροστά!

Δεν εξαφανίζεται…

Πάμε όμως πίσω στην ανακοίνωση του αγαπητού Δ. Αραβαντινού.

Αναφέρει λοιπόν στην ανακοίνωσή του προφανώς για να δείξει το διαχρονικό ενδιαφέρον της παράταξης Μιχαλάτου για το πάρκο στα Κηπούρια:

«Ως παράταξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ από το 2013 που μπήκε το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο εκφράσαμε ρητά και κατηγορηματικά την άρνηση μας στην συγκεκριμένη εγκατάσταση και σταθήκαμε στο πλευρό των Καμιναράδων σε όλες τις κινητοποιήσεις τους».

Αγαπητέ Διονύση ατύχησες στην προσπάθεια σου να δείξεις το ενδιαφέρον της παράταξής σας για το θέμα:

Πρώτον: Το 2013 εσύ ο Διονύσης ο Αραβαντινός …δεν ανήκες στην παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ του Θ. Μιχαλάτου, αλλά ήσουν στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ του Μ. Κοτσιλίνη! 

Δεύτερον και σημαντικότερο: Όντως μπήκε το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο από το 2013 και συγκεκριμένα στις 22/10/ 2013. Και πράγματι ο Δ. Αραβαντινός τάχθηκε «υπέρ της μη εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην θέση «Μωρού – Κηπούρια» Παλικής Π.Ε. Κεφαλληνίας» υπερψηφίζοντας την 313/2013 όπως και όλοι οι παριστάμενοι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Όλοι εκτός …του Θ. Μιχαλάτου (και των δύο άλλων μελών της παράταξης του) που …όλως τυχαίως αναφέρονται στο πρακτικό της απόφασης 313/ 2013 (ΑΔΑ: 77ΜΜΩΕ5-ΠΧΚ) ως …ΑΠΟΝΤΕΣ οπότε και κάθε άλλο παρά «ως παράταξη η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (του Θ. Μιχαλάτου) το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκφρασε ρητά και κατηγορηματικά την άρνηση της στην συγκεκριμένη εγκατάσταση»!

Τα σχόλια νομίζουμε ότι περιττεύουν, αλλά με αναλήθειες δεν μπορεί να εμφανιστεί υπερασπιστής των τοπικών συμφερόντων ουδείς …ούτε φυσικά και ο φίλτατος Θ. Μιχαλάτος.

Η Κεφαλονιά βοά και πρώτα από τους δικούς του ανθρώπους πως «ο Θεόφιλος κρύβεται»… Τι να πούμε εμείς; Μήπως για να μην επαληθευτεί η γνωστή ρήση του Γέροντα της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου …«εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος»;

Σε κάθε περίπτωση θα επαναλάβουμε αυτό που έγραψε ο «Η» προ καιρού στη στήλη «Τρίτο Μάτι» στις 7/11/2018 «Θεόφιλε πρέπει να ρίξεις αίμα στις φλέβες σου»!

Αναδημοσιευση από www.kefalonianmantata.gr