Θεόφιλος Μιχαλάτος: Χειρότερη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε ποτέ!-Δεν υπάρχει τίποτε το επιλήψιμο με την κατηγορία για το χρέος του πρώην Δήμου Λειβαθούς

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ξεκίνησε με αναφορά στην Δημοτική Αρχή η οποία πλέον έχει διχάσει τον κόσμο και η Κεφαλονιά δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά. Μόνο αν ο κόσμος είναι ενωμένος θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Το κύριο θέμα ήταν η καταγγελία – από το 2013- ότι ο Δήμος Λειβαθούς καταχράστηκε 4.000.000 ευρώ (υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα). Η καταγγελία αυτή εστάλη στις εισαγγελικές αρχές με φαξ του οποίου ο αριθμός αντιστοιχούσε στο “ΞΕΝΙΑ” όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου.

Η προανάκριση της υπόθεσης ξεκίνησε το 2017 και η εισαγγελία κάλεσε όλους του δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών συμβουλίων Μαγουλά, Φρατζή και Μιχαλάτου. Αφού ελέχθησαν τελικά, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο και διεγράφη και η κατηγορία. Στην Πάτρα μαζί με τον κο Μιχαλάτο θα οδηγηθούν ακόμα 30 περίπου σύμβουλοι για να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ψήφισαν πλασματικούς προϋπολογισμούς – κάτι σύνηθες. Μάλιστα ο κος Μιχαλάτος εύχεται κάτι τέτοιο να γίνει γρήγορα.

Ακούστε ο,τι είπε ο κος Μιχαλάτος:

 

 

Παρατίθενται φωτογραφίες και για την αλήθεια των λεγομένων

 

scanner_20180717_143226_Medium.jpg

 

scanner_20180717_143253_Medium.jpg

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr