Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επίθεση που δέχεται από όλους τους υποψήφιους και ο κος Μιχαλάτος είπε ότι η απάντηση είναι πολύ απλή, όλοι τους χτυπούν καθώς είναι ο συνδυασμός που έχει την μεγαλύτερη απήχηση και τους  χτυπούν για να μην πάνε πιο ψηλά.

Κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι πλέον δεν είναι αξιόπιστος και με επαγγελματικό τρόπο λέει ψέματα και κατηγορεί μετά τον ίδιο.

Έδωσε την εξήγησή του για όσα του προσάπτουν σχετικά με τον Δήμο Λειβαθούς και ανέφερε: «Μας κατηγόρησαν ότι καλύψαμε ανάγκες  του δήμου χωρίς να έχουμε τα χρήματα. Δηλαδή, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του τότε δήμου είναι ανέντιμοι, ακόμα και αυτοί που βρίσκονται στο  ψηφοδέλτιο της Ισχυρής Κεφαλονιάς; Η Λειβαθώς δικάζεται, όχι ο Μιχαλάτος. Χαιρόμαστε να μας κατηγορούν που καταφέραμε να ενώσουμε τα χωριά της Λειβαθούς και να τα κάνουμε έναν ωραίο δήμο. Ο δήμαρχος πρέπει να απολογηθεί  για τα δικαστικά του με τις απευθείας αναθέσεις, τις κακοτεχνίες και άλλα».

Αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη άλλων περιοχών και είπε πως οι δημότες ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα των περιοχών τους. Βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε – δηλαδή η δημοτική αρχή να  λειτουργεί σαν να είναι μαγαζάκι της ο δήμος – πάρθηκε η απόφαση να έρθουν κοντά με άλλες δημοτικές παρατάξεις  και να ενωθούν με κοινό στόχο το καλό του τόπου.

Έτσι δημιουργήθηκε μια παράταξη με άτομα έμπειρα, που γνωρίζουν την αυτοδιοίκηση αλλά και νέους ανθρώπους με όραμα και φρέσκιες ιδέες και ο κος Μιχαλάτος μίλησε για τις προτεραιότητες που έχουν θέσει. Το κυκλοφοριακό είναι στην κορυφή της λίστας καθώς όπως τόνισε το Αργοστόλι είναι εχθρικό. Αυτό το θέμα θα μελετηθεί και θα δοθεί λύση από άτομα που γνωρίζουν. Μίλησε για την υγεία, την παιδεία δύο θέματα πολύ σοβαρά καθώς και τα δύο αγγίζουν όλους τους πολίτες .

Επιπρόσθετα, μίλησε για τα ανταποδοτικά που πρέπει να δοθούν στα χωριά που τα δικαιούνται. Αναφέρθηκε σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που σκοπεύουν να εκσυγχρονίσουν και να επαναλειτουργήσουν ακίνητα- κοσμήματα όπως η καμπάνα και ο θαλασσόμυλος.

Λίγο πριν το τέλος θέλησε να δώσει και μια απάντηση σε όσους δαιμονοποιούν την επιχειρηματικότητά του λέγοντας πως : «Στοχοποιούνται οι μεγάλες επιχειρήσεις ή ο Μιχαλάτος; Δραστηριοποιούμαι  μόνο στην Κεφαλονιά και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον κόσμο της Κεφαλονιάς. Αν ο κόσμος μου δώσει την ψήφο του να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψω μόνο για τον δήμο».

Τέλος, είπε ότι θέλει την ευκαιρία. «Θέλουμε ο κόσμος να μας εμπιστευθεί και να μας δώσει την ευκαιρία και εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε. Αν δεν είμαστε καλοί θα φύγουμε».

Αναδημοσιευση από www.965.gr
Προηγούμενο άρθροΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω
Επόμενο άρθροΕπιμήκυνση τουριστικής περιόδου