Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη παρουσίασε πριν από λίγο στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη ο επικεφαλής της παράταξης, Θόδωρος Γαλιατσάτος, κάνοντας παράλληλα έναν μικρό απολογισμό της διοίκησης της Περιφέρειας.
Η είδηση της παρουσίασης όμως ακούστηκε από τα χείλη του κ. Γαλιατσάτου όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία ή τις συνεργασίες που θα γίνουν, αν γίνουν, με βάση τον εκλογικό νόμο, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο κάποιος συνδυασμός να αποκτήσει πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο. «Είμαστε έτοιμοι για προγραμματικές συμφωνίες οποιαδήποτε ώρα, είτε προεκλογικά είτε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής είτε μετεκλογικά. Δεν έχουμε ενδοιασμούς για το που θα στραφούμε, ωστόσο δεν χαρίζουμε τίποτε και σε κανέναν. Θα κοιτάξουμε ποιες είναι οι καλύτερες συνθήκες για το συμφέρον των πολιτών της Περιφέρειάς μας. Για να διαχωρίσουμε όμως τη θέση μας, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτούς που μας χωρίζουν πολλά».

Αναδημοσίευση από www.efimeridakefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΤο οδικό δίκτυο επί τάπητος: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου με κατοίκους και επαγγελματίες στη Σκάλα Κεφαλονιάς
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η Αφίσα του Κεφαλονίτικου Καρναβαλιού 2019