Το Αργοστόλι επιτέλους (θα) πίνει νερό από την βρύση του-Παρίσης: “Ο κόσμος δεν ήρθε μόνο για μένα, ήρθε και για τον Μπάση” (pics+video)

Ήταν μια αποθεωτική εκδήλωση χθες στα Εγκαίνια του νέου εργοστασίου για το νερό στο Αργοστόλι για τον Αλέξανδρο Παρίση. Ένα Θέατρο ασφυκτικά γεμάτο, οι αργοστολιώτες απόλαυσαν την συναυλία του Δημήτρη Μπάση, τραγουδώντας μαζί του πολλά τραγούδια που ερμήνευσε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  βεγγαλικά τα οποία ρίχτηκαν από την Πλατεία, στην κάτω αίθουσα υπήρχε έκθεση ζωγραφικής μικρών παιδιών. Ξεκίνησε η εκδήλωση με την  συναυλία του Δημ. Μπάση,  ακολούθησε μια μικρή ομιλία του Δημάρχου όπου καταχειροκροτήθηκε,  και στη συνέχεια έφυγαν μαζί με τον Διον. Λυκούδη για το Εργοστάσιο όπου εκεί με απευθείας σύνδεση παρακολουθήσαμε τα εγκαίνια, παρουσία του Σωτήρη Κουρή, Σάββα Σαββαόγλου και του Μηχανικού του έργου. Λειτούργησε ο  πατέρας Σπυρίδων Πετεινάτος. Μετά δυο μικρά παιδιά ήπιαν νερό, το καθαρό νερό, υπό τα βλέμματα του Δημάρχου και μετά από έναν πρόλογο του Διον. Λυκούδη. Θα αργήσουμε λίγο να πιούμε καθαρό νερό, διότι μέχρι να φύγει το “παλιό” που βρίσκεται μέσα στις σωλήνες θα πάρει κάμποσο χρόνο.

Επέστρεψαν όλοι μετά στο Θέατρο, όπου συνεχίστηκε η συναυλία και όπως πληροφορήθηκα μίλησε ο Μηχανικός του έργου. (Αυτό δεν το παρακολούθησα).

Ήταν πολύ μεγάλη η παρουσία του κόσμου., Για πολλούς από το επιτελείο της Ισχυρής Κεφαλονιάς ήταν και η πρώτη προεκλογική εκδήλωση αλλά και ένα γκάλοπ.  Ο Δήμαρχος φάνηκε ότι ήταν ευχαριστημένος. . Ωστόσο, θα’λεγα ότι θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι δεν ήταν όλος αυτός ο κόσμος  ψηφοφόροι του. Ήρθαν πολλοί να ακούσουν τον Μπάση.  Έτσι ήταν, το διαπίστωνες εάν έκανες μια βόλτα στο φουαγιέ του Θεάτρου αλλά κι έξω.

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr