Το πλάνο του Μεγάρου για τις περιφερειακές εκλογές – Έντονη η φημολογία για την θερμή υποστήριξη

Έντονη είναι τις τελευταίες εβδομάδες η φημολογία για τις περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά.
Από τη μία πλευρά, βρίσκεται ο Κεφαλονίτης Θόδωρος Γαλιατσάτος που εκπροσωπεί τον Σύριζα, αν και δεν το “φωνάζει” για ευνόητους λόγους και από την άλλη, η Ζακυνθινιά Ρόδη Κράτσα, επιλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως, λοιπόν, επισημαίνεται από κύκλους και …τετράγωνα πέριξ του Μεγάρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αλέξανδρου Παρίση είναι διχασμένοι αναφορικά με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που θα στηρίξουν και θα υποστηρίξουν. Όταν, δε, αναφερόμαστε στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι, τουλάχιστον, κατά 80% προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία.

Τι ακούγεται, εν τέλει, εντόνως το τελευταίο χρονικό διάστημα; Ότι θα ψηφιστεί την πρώτη Κυριακή η Ρόδη Κράτσα, ώστε να μπει στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια θα υποστηριχθεί ο Θόδωρος Γαλιατσάτος ως Κεφαλονίτης αλλά και ως ο άνθρωπος που στήριξε στα δύσκολα τη νυν δημοτική αρχή. Που έκανε έργα στην Κεφαλονιά, κρατώντας στην πολιτική ζωή τον Αλέξανδρο Παρίση και δίνοντάς του “ανάσες” για τις επικείμενες εκλογές…

Θέλετε να μάθετε ποιο περιφερειακό στέλεχος θα υποστηριχθεί από το Μέγαρο και ποιοι θα “χαντακωθούν”; Θερμή υποστήριξη θα παράσχει σε γυναίκα, που κατεβαίνει με τη Ρόδη Κράτσα, ενώ …δεν θέλουν να ακούν για δύο πρόσωπα: Για έναν έμπειρο περιφερειακό σύμβουλο, με πλούσια προϊστορία και έναν νεότερο λόγω των σχέσεων που διατηρεί με …αντίπαλο δέος.

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr