Το τετ α τετ των Παπαδάτου-Μιχαλάτου – Τι συζητήθηκε

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδάτος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Κεφαλονιάς, Θεόφιλος Μιχαλάτος, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνομιλήσουν και ν’ αναπτύξουν τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα του νησιού.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στον ετήσιο χορό της ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που διεξήχθη χθες το βράδυ.  Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, Δημήτριος, ενώ ο Κώστας Γρηγορόπουλος αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην έλλειψη ατόμων στην Υπηρεσία της Κεφαλονιάς ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Οι Παπαδάτος, Μιχαλάτος, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνούν στην πλειονότητα των θεμάτων που τέθηκαν και έδειξαν έτοιμοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τις νέες βάσεις για την ανάπτυξη του νησιού. Σίγουρα, θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις.

Στον χορό της ένωσης είδαμε επίσης, τους Βαλλιανάτο, Ανουσάκη, Σπαθή, Σαμούρη, Ρουχωτά και βέβαια την υποψήφια Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα. Αντίθετα, ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, αποκλείστηκε στον δρόμο από την Σάμη για το Αργοστόλι και δεν έδωσε το “παρώ픨.

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr