Βαλλιανάτος: Τα έργα του Δήμου γίνονται με χρήματα της Περιφέρειας-Το οικόπεδο του Νοσοκομείου δεν θα δοθεί για πάρκινγκ

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , Νίκος Βαλλιανατός.

Ο κος Βαλλινάτος, σχολίασε πως αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος. Αρχικά, τόνισε ότι το να βρίσκεται στα περιφερειακά συμβούλια στην Κέρκυρα του είναι ιδιαίτερα δύσκολο (ο κος Βαλλιανάτος είναι περιφερειακός σύμβουλος). Επιπλέον, ανέφερε ότι επέλεξε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς η παράταξη είναι πολυκομματική και δεν στηρίζεται από κάποιο κόμμα.

Μίλησε και για την επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσιλιμιδός. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας έντιμος άνθρωπος και δεν του αξίζει αυτό που γίνεται».

Μίλησε για τα έργα (με αφορμή τις εξαγγελίες του Δημάρχου) και τόνισε ότι η πλατεία έχει γίνει με λεφτά της περιφέρειας, η γέφυρα από το ΥΠΟΜΕΔΙ και το γηροκομείο όπου η βοήθεια της Περιφέρειας, για το τελευταίο, είναι τεράστια.

Το πρόβλημα του πάρκινγκ σχολιάστηκε από τον κο Βαλλιανάτο και ανέφερε ότι, σχετικά με το οικόπεδο του παλιού νοσοκομείο, ο χώρος δεν θα δοθεί.

Τέλος, ο κος Βαλλιανάτος έδωσε στην δημοσιότητα κάποια ονόματα ανθρώπων, που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.

Δέσμευση της παράταξης: «Η παράταξη θα δουλέψει για όλες τις περιοχές και όλες τις κοινότητες»!

Ακούστε τον κο Βαλλιανάτο.

Αναδημοσίευση από www.965.gr