Βεργώτεια 2018: «Φέτος η πιο δυνατή διοργάνωση των τελευταίων χρόνων» (εικόνες/πρόγραμμα)

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου λίγο πριν την μεγάλη διοργάνωση Βεργώτεια 2018 που θα διεξαχθούν στο Ληξούρι.

Τη συνέντευξη συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και νησιωτικής πολιτικής  Σπύρος Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντακης και ο προπονητής της ΓΕ Κεφαλληνίας & Πρ. Οργανωτικής Επιτροοπής Νίκος Μεταξάς. Ο καθένας από τη μεριά του εξέφρασε την χαρά του για αυτή την σπουδαία διοργάνωση που λαμβάνει χώρα τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Κεφαλονιά και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη.

Φέτος όπως είπε και ο Νίκος Μεταξάς «κάναμε άλμα» και είναι η πιο δυνατή διοργάνωση, από την αρχή που ξεκίνησαν τα Βεργώτεια.


Mίλτος Τέντογλου και Δημήτρης Τσάμης

Σύντομο χαιρετισμό απηυθύναν η Βούλα Παπαχρήστου, σπουδαία αθλήτρια, με διεθνή καριέρα, μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ο Μίλτος Τεντόγλου της Γ.Ε Γρεβενών, ο οποίος αν και μόλις 20 ετών, έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο, ο καλύτερος Έλληνας τριπλουνίστας Δημήτρης Τσάμης του Ολυμπιακού αλλά  και ο σύμβουλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Η αλλαγή πόλης, μιας και στο γήπεδο στο Αργοστόλι εκτελούνται έργα, είναι μια καλή ευκαιρία να τονωθεί και η περιοχή του Ληξουρίου στο πολύ ωραίο στάδιο του Αγίου Αντωνίου.


Γκιόργκι Πομάσκι

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά… όπως είπε και ο βραβευμένος από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου προπονητής Γκιόργκι Πομάσκι «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο».

Αύριο λοιπόν Σάββατο 5 Μαίου στις 6.00 το απόγευμα όλοι στο στάδιο Ληξουρίου για να χειροκροτήσουμε τις επιδόσεις αλλά και τις προσπάθειές αθλητών από την Κεφαλονιά, την υπόλοιπη Ελλάδα, την Σερβία αλλά και την Κύπρο.

Μαρία Κουρκουμέλη


Βούλα Παπαχρήστου

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΠΗΓΗ:  http://www.inkefalonia.gr/athlitismos/61685-vergoteia-2018-fetos-i-pio-dynati-diorganosi-ton-teleftaion-xronon-eikones-programma