Η τροπική πολιτική καταιγίδα που θα πλήξει τον δήμο Κεφαλονιάς λίγες μέρες πριν τις κάλπες, έχει ήδη ξεκινήσει.

Σήμερα παρουσιάζεται στην δημοσιότητα το ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του ΣΕΕΔΔ με αριθμ. Πρωτ. ΣΕΕΔΔ/Φ3/ΕΜΠ582/10.4.2019 με το οποίο καταγράφονται πράξεις και επιρρίπτονται ευθύνες στους:

Α. στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξης του Δημάρχου Α. Παρίση και σε όσα μέλη του ΔΣ  ενέκριναν την πληρωμή νέων εργασιών και του σύνολο του ποσού των απροβλέπτων της σύμβασης του έργου της ανάπλασης της οδού Π. Βαλλιάνου. Με απλά λόγια : παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο και καταλογισμού του συνολικού ποσού των απροβλέπτων εργασιών  στους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και όσων άλλων μελών του ΔΣ  ψήφισαν ΝΑΙ.

Β. Στην μισή Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κεφαλλονιάς (υπηρεσιακά στελέχη-επιβλέποντες-επιτροπές παραλαβής και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών) όσον αφορά το μέρος της εισήγησής τους για την έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του εν’ λόγω έργου με συνέπεια πειθαρχικές περιπέτειες και γι΄ αυτούς.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς με διοίκηση Παρίση και πολιτικό προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών-«μεγάλων έργων» τον Δ. Λυκούδη μπαίνει σε περιπέτειες και στην περιδίνηση πορισμάτων, πειθαρχικών και δικαστικών εξελίξεων, με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για των δημοτικών συμβούλων που  ψήφισαν ΝΑΙ  αλλά και στους υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών.

Γ. Ο μόνος που δεν διώκεται φαίνεται να είναι ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος των έργων Διονύσης Λυκούδης λόγω απουσίας του απο την επίμαχη συνεδρίαση του ΔΣ.

Διαβάστε την συνέχεια στο kefaloniapress.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Οι Επιθεωρητές καταπολέμησης της Διαφθοράς ψάχνουν τους… κοκοφοίνικες και τις πληρωμές του έργου της οδού Π. Βαλλιάνου!

Δείτε πιο κάτω τα έγγραφα των αποφάσεων του Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία του Μιχάλη Γάκη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στην΄Ερισο
Επόμενο άρθροΝέα σενάρια για 13η σύνταξη και 120 δόσεις – Οι αλλαγές που έρχονται για να διορθωθούν αδικίες