Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο ΑΟ Σάμης -“Ζούγκλα” θυμίζει το Γήπεδο Καραβομύλου – ΚΕΔΗΚΕ ακούει ;

Φρέσκο “αίμα” στην ομάδα του ΑΟ Σάμης. Ο Προπονητής της παιδικής ομάδας κ Καβαλλιεράτος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά με τους παίκτες του, με αποτέλεσμα η ανδρική ομάδα του ΑΟΣ, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, να έχει επενδύσει σε “καλοδουλεμένο φρέσκο αίμα”.

Σήμερα το απόγευμα βρεθήκαμε στην δεύτερη προπόνηση του ΑΟΣ στο γήπεδο Καραβομύλου. Ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Παπαθεωδοροπουλος έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει σκληρά μαζί με τους παίκτες. Η εμφάνιση του ΑΟΣ κατά την φετινή αθλητική σεζόν 2018-2019 πιστεύουμε ότι θα είναι από τις καλύτερες των ετών.
Δυστυχώς τα προβλήματα υπάρχουν και κάποια από αυτά τα εντοπίσαμε μέσω του φωτογραφικού φακού στο γήπεδο Καραβομύλου. Και ενώ ο Δήμος παραμένει απών από την καθημερινότητα της πόλης, στο ίδιο μοτίβο κινείται και η ΚΕΔΗΚΕ, καθώς η εγκατάλειψη στο νέο γήπεδο του Καραβομύλου είναι ορατή από τον καθένα. 
Ας αφήσουμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωνσταντάκη να φαντάζεται σενάρια συνωμοσίας και ας παρατηρήσουμε τις φωτογραφίες. 
Γήπεδο ή ζούγκλα ;;; 
Άραγε τι κόστος έχει ένα μηχάνημα να μπει να καθαρίσει τα βάτα τα οποία έχουν εισχωρήσει και στο εσωτερικό του γηπέδου, πάνω στον ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα;;;;
Αναδημοσίευση από https://kefallonias.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελικά στο Ληξούρι όντως έχουμε το καλύτερο γήπεδο. Είναι πάντα πεντακάθαρο και φροντισμένο και αυτό επειδή έχουμε την τύχη να έχουμε μόνιμο άνθρωπο στην φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και επειδή ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κάνει τα πάντα για την καθημερινή εικόνα της πόλης.