Νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε από τις μεγάλες υποσχέσεις που δίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, στους ανθρώπους του αθλητισμού στο νησί.
Μια περίπτωση είναι κι αυτή που συνέβη με το δ.σ. του ΑΣΚ και την ακαδημία της Κεφαλονιάς.

Προφορικά ο Άγγελος Κωνσταντάκης είχε δώσει το “ΟΚ” για τη διεξαγωγή του 6ου αναπτυξιακού εσωτερικού τουρνουά των ακαδημιών μπάσκετ από τις 2 Μαΐου, όμως, παράλληλα είχε δεσμευθεί και στον Παπαδάτο!!!

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν ταυτόχρονα δύο διοργανώσεις στο ίδιο γήπεδο και έτσι, αναγκάστηκε να δυσαρεστήσει τον αθλητικό  σύλλογο Κεφαλονιάς, η διοίκηση του οποίου σε ανακοίνωση ανέφερε ότι “βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους γονείς, τους αθλητές και συνολικά την μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου, ότι το 6ο αναπτυξιακό εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη 2 Μαΐου, αναβάλλεται και μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες προπονήσεις των τμημάτων αρχαρίων, προμίνι, μίνι, παιδικού, εφηβικού τις ημέρες Πέμπτη (2/5), Παρασκευή (3/5) και Σάββατο (4/5). Η αποστολή στην Πάτρα του μίνι για τον αγώνα με τον Προμηθέα (Σάββατο 4/5) θα γίνει κανονικά. Η αναβολή των παραπάνω προπονήσεων και η μετάθεση του τουρνουά, προέκυψε από την απόφαση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. να δεσμεύσει τις συγκεκριμένες ώρες προπονήσεων του συλλόγου για την διεξαγωγή άλλων εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα των προπονήσεων του συλλόγου θα εφαρμοστεί κανονικά από Δευτέρα 6/”.

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνοδοιπόρος του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση
Επόμενο άρθροΤα κριτήρια των δημοτών για να επιλέξουν τον κατάλληλο δήμαρχο