Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή: Η κατάθεση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 50χρονο αυτόχειρα

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα-αράχνη για όσα της καταλογίζει ο γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη και την κατηγόρησε ότι τον παγίδευσε και του πήρε όλη την περιουσία.

Η γυναίκα, που μέσω του δικηγόρου της δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει, φέρεται να είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Αρχές και να καταθέσει όταν της ζητηθεί από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η 50χρονη δηλώνει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα και υποστηρίζει πως όσα αναφέρει ο αυτόχειρας στο τελευταίο του σημείωμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και το έστειλε με e-mail σε συνολικά 24 παραλήπτες, είναι αβάσιμα. Μάλιστα, ο δικηγόρος της προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές ένα σημείωμα από το οποίο προκύπτει όπως λέει ότι ο 50χρονος ήταν ψυχικά ασταθής, στο οποίο ανέφερε ότι η χρήση φαρμάκων τον οδήγησε στην μοιραία απόφαση. Εξάλλου, η 50χρονη έχει ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού, του τραπεζικού και του φορολογικού της απορρήτου, καθώς υποστηρίζει ότι δεν έλαβε χρήματα από τον γυμναστή.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του πιθανώς είχε αποκτηθεί από επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Η 50χρονη γυναίκα από την περασμένη Παρασκευή έχει καταθέσει υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Το υλικό που υπήρχε στο υπόμνημα που κατέθεσε η γυναίκα, συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από περίπου 100 μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει ο 50χρονος και ένα ιδιόχειρο σημείωμα από τον Σεπτέμβριο του 2021, στο οποίο ο γυμναστής έλεγε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και ζητούσε συγγνώμη.

Πρόκειται για ένα σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 50χρονος στο πιστοποιητικό εμβολιασμού του και να το παρέδωσε στην γυναίκα, που κατήγγειλε στο τελευταίο email του, τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ιδιόχειρο σημείωμα που ήταν με κεφαλαία γράμματα έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Τα bitcoin κι ο εκβιασμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος γυμναστής, το Σεπτέμβριο είχε συμβουλευτεί έναν άνθρωπο από το στενό του περιβάλλον, για το πώς μπορεί να επενδύσει τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από την πώληση του αυτοκινήτου του, αλλά και από τη δουλειά του.

«Και του λέει ο στενός του φίλος για την εφαρμογή BINANCE, η οποία είναι εφαρμογή μετοχών, κρυπτονομισμάτων, επενδυτική. Ετσι κι έκανε. Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών το ποσό εκτοξεύθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έφτασε τις 400.000 ευρώ» αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ιωάννης Γετίμης. Τα επόμενα 24ωρα, συγγενείς και φίλοι του 50χρονου γυμναστή αναμένεται να καταθέσουν στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται σχετικά με όσα ανέφερε στο e-mail του.

«Θα πάθεις ό,τι έπαθε η Βίκυ»

Ενα νέο υπόμνημα κατέθεσε ο δικηγόρος της γυναίκας στις Αρχές. Ισχυρίζονται μέσω αυτού ότι λίγους μήνες πριν την αυτοκτονία, ο γυμναστής την είχε απειλήσει ότι θα της κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει.

Οπως αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε η γυναίκα, ο γυμναστής της είχε πει ότι θα έχει την ίδια τύχη με την 41χρονη Βίκυ η οποία δολοφονήθηκε τον Μάρτιο από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα παιδιά της, μέσα στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσε επί της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

«Στα προπεριγραφέντα πλαίσια και με αφορμή την ανθρωποκτονία της άτυχης γυναίκας εντός του τσιπουράδικου που η τελευταία διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη περί τον Μάρτιο του 2022 από τον ασχολούμενο με το bodybuilding σύντροφο της, ο εκλιπών μου δήλωσε ότι θα έχω την ίδια τύχη με αυτή την γυναίκα και μετά θα αυτοκτονήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημά της η 50χρονη. Όπως υποστήριξε ο κ. Κόλτσης, η εντολέας του ήταν φοβισμένη «σε σημείο που δεν πήγαινε άλλο», ωστόσο δεν πίστευε ότι ο γυμναστής θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του, καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mails) σε διάφορα πρόσωπα, προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του, ήτοι ότι μετά την αυτοκτονία του «θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου, που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη», θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εκδικητικής εξόντωσης της πρώτης από εμάς και της οικογένειάς μου σε ένα αφήγημα που αναφέρει τρομερά ψεύδη από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το παρόν υπόμνημά μας, σκοπός μας είναι να θέσουμε τους εαυτούς μας στη διάθεσή σας και στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το υπόμνημα που κατέθεσε η 50χρονη.

Πηγή: instanews.gr