Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης: Το “ευχαριστώ” για την συμμετοχή στο “Αλάτι της Γης”

Ευχαριστήριο Μήνυμα –

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή εθνομουσικολογίας & παρουσιαστή της εκπομπής “Το Αλάτι της Γης” κο Λάμπρο Λιάβα για την ευγενική πρόσκλησή του να συμμετάσχουμε στην ωραία εκπομπή του, στο αφιέρωμα στους τροβαδούρους Νίκο Γούναρη, Φώτη Πολυμέρη & Τώνη Μαρούδα, που παρουσιάστηκε από το πρώτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:00 – 15:00.

Ευχαριστούμε επίσης τους τεχνικούς και το προσωπικό της εκπομπής για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε τον φίλο & εξαίρετο ηθοποιό κο Άγγελο Παπαδημητρίου για την φιλική του συμμετοχή στο πρόγραμμα και το ήθος που μας δίδαξε στις πρόβες.

Ευχαριστούμε τον ερευνητή του ελληνικού τραγουδιού κο Γιώργο Τσάμπρα και την αγαπημένη φίλη και κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Φώτη Πολυμέρη, κα Φανή Πολυμέρη – Τσεμπερούλη για τις υπέροχες τοποθετήσεις τους και τα ιστορικά στοιχεία που προσκόμισαν στην ξεχωριστή αυτήν εκπομπή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μουσικούς που πλαισίωσαν την ορχήστρα μας:

Ανδρέας Μπουτσικάκης: πιάνο – διεύθυνση ορχήστρας
Κυριάκος Τσολάκης: ακορντεόν
Νίκος Μήλας: βιολί
Γιώργος Ι. Πολίτης: μπάσο

Επίσης, ευχαριστούμε το κοινό που συμμετείχε στη εκπομπή και ήταν τόσο ζεστό, που μας εμψύχωνε με την θερμό χειροκρότημά του καθόλη τη διάρκειά της.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους φίλους διαδικτυακούς και μη, για τα ζεστά μηνύματα που μας κατέκλεισαν κυριολεκτικά από όλη την Ελλάδα.

Όσοι δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την εκπομπή την ώρα της προβολής της σας επισυνάπτουμε τον σύνδεσμο ώστε να μπορέσετε να την δείτε μέσω του ert web tv.

https://webtv.ert.gr/…/to-alat…/29dek2019-to-alati-tis-gis/…

Σας υποσχόμαστε ότι πάντοτε θα αντιστεκόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε το καλό ελληνικό τραγούδι.

Καλή Χρονιά με Υγεία & Αγάπη με μια ευχή: “Γέλα, Αγάπα & Τραγούδα”…

Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης