Γεράσιμος Γαβριελάτος για τα πρόστιμα στον Αίνο: “Γιατί οι Κεφαλονίτες να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τους Αθηναίους;”

Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm μίλησε ο νομικός και μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης Γεράσιμος Γαβριελάτος για το θέμα με τα πρόστιμα στον Αίνο και την ανακοίνωση που εξέδωσεο Δικηγορικός Σύλλογος.

«Υπάρχουν νομοθετικά κενά. Στην ΠΝΠ  δεν ορίζεται ρητά μια πληθώρα δραστηριοτήτων που είναι μέσα στην καθημερινότητα μας και μια από αυτές που είναι με τον κωδικό 6″ είπε ο κ Γαβριελάτος και πρόσθεσε για τους αστυνομικούς “Είναι υποχρεωμένοι- έχουν εντολή να βεβαιώσουν τις παραβάσεις. Επίσης ορθώς επέβαλλαν πρόστιμα σε όσους ήταν υπεράριθμοι στα αυτοκίνητα . Οι ανώτεροι τους όμως έχουν την διακριτική ευχέρεια να κρίνουν τις έγγραφες αντιρρήσεις και προσφυγές των πολιτών»

Ο κ. Γαβριελάτος αναρωτήθηκε «Γιατί οι Κεφαλονίτες να  τιμωρούνται και όσοι πήγαν στην Πάρνηθα να μην τιμωρούνται» θέλοντας να τονίσει το άδικο της υπόθεσης & έκανε ακόμη μία φορά έκκληση να ανακληθούν τα πρόστιμα

Ο τοπικός αναλυτής