Ληξούρι: Οι ΓΙΟΥΠΙΓΙΑΓΗΔΕΣ κέρδισαν τον ΜΠΑΡΤΣΕΛΑΙΚΟ 3-2 στα πέναλτυ στον τελικό για το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου. Τα παιδιά με το σύνθημα «ο αθλητισμός ενώνει» έδωσαν ένα μάθημα αθλητικού πολιτισμού.
Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των ΓΙΟΥΠΙΓΙΑΓΗΔΩΝ που στον μεγάλο τελικό νίκησε την ομάδα του ΜΠΑΡΤΣΕΛΑΙΚΟΥ 3-2 στα πέναλτυ. (Ο κανονικός αγώνας έληξε 4-4). Τρίτη ομάδα στην κατάταξη ήταν οι ΑΣΤΡΑΠΕΣ και τέταρτη ομάδα οι ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και συμμετείχαν 9 ομάδες από τις Δ,Ε κ ΣΤ τάξεις. Στα προκριματικά που έγιναν προκρίθηκαν οι 4 ομάδες που προαναφέραμε και ο ΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ.Σε ένα πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών τερμάτισαν στις 4 πρώτες θέσεις οι ομάδες των ΓΙΟΥΠΙΓΙΑΓΗΔΩΝ,των Παππούδων,του Μπαρτσελαικου κ των Αστραπων.
Ακολούθησε FINAL FOUR όπου προκρίθηκαν οι ομάδες του σημερινού τελικού.
Πρώτοι σκόρερς του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Ζαφειράτος Διονύσης και Χάριτος Κωνσταντίνος με 17 γκολ ο καθένας.
Συγχαρητήρια στους νικητές, σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στον δάσκαλο του σχολείου μας κ. Γεράσιμο Μήλα που ήταν δική του έμπνευση και πρωτοβουλία αυτό το επιτυχές πρωτάθλημα!
Ραντεβού του χρόνου με το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου. Τα…

Posted by 2o Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου on Friday, May 27, 2022