Αγαπητό kefalonia magazine
Ότι έχει και δεν έχει, ρίχνει στον προεκλογικό αγώνα το “Μέγαρο: Νέες υποσχέσεις, μεγαλεπήβολα έργα, “φωτοβολίδες”, “μαύρη διαφήμιση” κ.ο.κ. Έτσι, δεν μας προκαλεί έκπληξη που θυμήθηκε ένα μήνα πριν τις εκλογές την Πολεοδόμηση της Λάσσης που την είχε “ξεχασμένη” για 9 ολόκληρα χρόνια! Τώρα όμως οι δημότες “σανό και κουτόχορτο” δεν τρώνε πλέον.
Διαβάστε το σημερινό δελτίο τύπου:
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 09-04-2019 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σχετικά με την πράξη «Εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της περιοχής Δεύτερη Κατοικία (Λάσσης) στην Αίθουσα Αντιόχου Ευαγγελάτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ».
Στη συζήτηση θα παραβρεθεί ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς καθώς και εκπρόσωπος Μηχανικός της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς .
Oι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εν λόγω σχέδιο και να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους.
Η είσοδος είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν.”
Τα συμπεράσματα δικά σας και μην ξεχνάτε: Σε 1,5 μήνα “πάνε σπίτι τους”
Ο τοπικός αναλυτής