Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έζησαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», όπου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Εορταστική Συναυλία των Καλλιτεχνικών Σχημάτων του Δήμου Αργοστολίου.
Το κοινό καλωσόρισε ο Σύμβουλος Δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα Πολιτισμού, κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο οποίος στην ομιλία του υπογράμμισε τη σημασία της πολιτιστικής δημιουργίας και τη διαχρονική προσφορά των καλλιτεχνικών σχημάτων του Δήμου, τονίζοντας τον ρόλο τους στη διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής ταυτότητας.
Στη συναυλία συμμετείχαν η Χορωδία και η Μαντολινάτα Λειβαθούς, καθώς και το Παιδικό–Νεανικό Χορωδιακό Εργαστήριο Λειβαθούς, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά. Στο πιάνο συνόδευσαν η Τζουλιέτα Μωραΐτη και ο Ανδρέας Αυγουστάτος, συμβάλλοντας καθοριστικά στο άρτιο μουσικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη παρουσία είχε και η Δημοτική Μαντολινάτα Αργοστολίου, υπό τη διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου, η οποία απέσπασε θερμό χειροκρότημα.
Η βραδιά έκλεισε με τον πιο ζεστό τρόπο, καθώς διανεμήθηκαν συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά, γεμίζοντας την αίθουσα με χαμόγελα και επιβεβαιώνοντας ότι ο πολιτισμός, όταν συνδυάζεται με την προσφορά, αποκτά ξεχωριστή αξία.



