Προς κ. Σπύρο Σαμούρη: Με τον “πίνακα τέχνης” του Κουτάβου τι θα γίνει;

Αγαπητό kefalonia magazine

Αφορμή για το κείμενό μου στάθηκε μία συνέντευξη του Αντιδημάρχου Αργοστολίου κ. Σπύρου Σαμούρη στην ιστοσελίδα του Cosmos fm και κυρίως η φράση του«Δίνουμε καθημερινό αγώνα και θέλουμε την βοήθεια της κοινωνίας».

Πρόσφατα στην ιστοσελίδα σας δημοσιεύθηκε δύο φορές το θέμα με την απαράδεκτη εικόνα του εγκαταλελειμμένου “οχήματος”(;) στην είσοδο του υγρότοπου του Κουτάβου που μέχρι και σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

Πρώτη φορά

Αργοστόλι: Αυτή την εικόνα θα αντικρίζουν οι επισκέπτες & οι ντόπιοι; (pics)

Δεύτερη φορά

Προς Αντιδήμαρχο Σαμούρη & αρμόδια υπηρεσία Δήμου Αργοστολίου: Αυτό το εγκαταλελειμμένο όχημα σας διέφυγε…(pics)

Τι θέλω να πω; Ότι ο κ. Αντιδήμαρχος ναι μεν ζητάει την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας στο δύσκολο καθημερινό έργο του και όταν αυτή του δίνεται, δεν βλέπουμε να την χρησιμοποιεί. Μήπως τελικά δεν την χρειάζεται αλλά το λέει για να το πει; Θα είμαι πολύ ευτυχής αν διαψευστώ και η απαράδεκτη εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην είσοδο της πόλης “εξαφανιστεί”

Υ.Γ: Επειδή ακούω διάφορα, το συγκεκριμένο σημείο, όχι μόνο βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της πόλης, αλλά περνάει από αυτό καθημερινά πάρα πολύς κόσμος που κάνει τον περίπατό του στον Κούταβο. Οπότε, μοιραία, μαζί με τον καθαρό αέρα και τις υπέροχες εικόνες του υγρότοπου, αποτυπώνεται στη μνήμη και ο συγκεκριμένος “πίνακας τέχνης”

Ένας περιπατητής του Κουτάβου