Πριν περίπου 10 μέρες με δημοσίευμά μου είχα επισημάνει εγκαταλελειμμένο όχημα στην είσοδο της πόλης μας και μπροστά στην είσοδο του υγροβιότοπου του Κουτάβου που ασφαλώς και δεν κοσμεί την είσοδο της πόλης του Αργοστολίου και παρακάλεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Σπύρο Σαμούρη να φροντίσει για τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να απομακρυνθεί όπως προβλέπει η νομοθεσία:

Αργοστόλι: Αυτή την εικόνα θα αντικρίζουν οι επισκέπτες & οι ντόπιοι; (pics)

Σήμερα με ικανοποίηση είδα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα inkefalonia.gr σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Αργοστολίου έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο πρόγραμμα απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και μάλιστα έχει φροντίσει να “μοιράσει” και νέα ειδοποιητήρια.

Δυστυχώς όμως, η χαρά μου σχεδόν εξαφανίστηκε όταν πηγαίνοντας σήμερα στον Κούταβο διαπίστωσα ότι, όχι μόνο το όχημα δεν έχει απομακρυνθεί αλλά και ούτε ένα νέο ειδοποιητήριο δεν υπάρχει πάνω σε αυτό (το ξεθωριασμένο χαρτί που βλέπετε στις σημερινές φωτο είναι προφανώς πολύ παλαιότερο και άλλωστε ούτε τα γράμματα φαίνονται)

κ. Σαμούρη και αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου. Μπορεί να έχετε χαρακτηρίσει 41 οχήματα μέχρι σήμερα, όμως μάλλον αυτό σας διέφυγε…

Και επειδή το δημοσίευμα στο inkefalonia.gr αναφέρει ότι “ένα όχημα χαρακτηρίζεται ως εγκαταλελειμμένο μετά από καταγγελία δημότη στην αρμόδια υπηρεσία”, τόσο αυτή αλλά και η προηγούμενη αναφορά μας είναι μία δημόσια καταγγελία. Την έχουν άλλωστε δει εκατοντάδες αναγνώστες.

Οπότε, αναμένουμε έστω και τώρα να προβείτε στις ενδεδειγμένες κινήσεις που απαιτούνται.

Εκτός και εάν εκτιμάτε ότι το συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο όχημα αποτελεί ταυτόχρονα και κόσμημα που μπορούν να φωτογραφίζουν ντόπιοι και επισκέπτες…

Ένας πλέον πολύ απορημένος Αργοστολιώτης

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Αυτοί είναι οι συντελεστές για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού (αριθμοί)
Επόμενο άρθροΛηξούρι: 5 θέματα στη συνάντηση Κατσιβέλη-Γρηγορακάκη