Νέα δεδομένα όσων αφορά τα μηνύματα

Το σχέδιο της κυβέρνησης για επιστροφή στην κανονικότητα φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με αλλαγές στα SMS να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε επίσης: “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Οι πρώτες πληροφορίες-Η χρηματοδότηση και το πότε θα ολοκληρωθεί (ηχητικό)

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά στα μηνύματα που θα στέλνουμε στο 13032 -τον νέο αριθμό για την αποστολή SMS εξόδου μόνο για ψώνια– τα οποία θα έχουν περιορισμένο επιτρεπτό αριθμό και είναι πιθανό να λαμβάνουν και απορριπτική απάντηση αιτήματος.

Τι σημαίνει αυτό;

Το 13032 θα είναι η νέα εφαρμογή για SMS η οποία θα δίνει το πράσινο φως για έξοδο στην αγορά. Η επιβεβαίωση του μηνύματος που θα αποστέλλεται στους πολίτες θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα εκδίδεται μόνο μία φορά την ημέρα. Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης.

Διαβάστε επίσης: Καθαρά Δευτέρα: Απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετού

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθρο“Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Οι πρώτες πληροφορίες-Η χρηματοδότηση και το πότε θα ολοκληρωθεί (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΜε 5 μαθήματα η οδήγηση δικύκλου με δίπλωμα αυτοκινήτου